Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Ελευθερία Ντάνη
Δεδομένης της δύσκολης εργασιακά ώρας που αναγκάζομαι να καταθέσω την αντίθεση μου στην κατάργηση της αργίας της Κυριακής, θα συμφωνήσω απόλυτα με τα σχόλια του κου Ξουρίδα και θα συμπληρώσω ότι οποιοδήποτε επιπλέον έσοδο χωρίς ευλογία μακροπρόθεσμα και ίσως και βραχυπρόθεσμα ή θα χαθεί ή θα βλάψει .
 
 
Παναγιώτης
Η Κυριακή είναι η μέρα του Κυρίου. Ππέπει επιτέλους να «σεβαστούμε» το δικαίωμα Ελλήνων πολιτών να εκκλησιαστούν, να ευχαριστήσουν τον Θεό τους. Είμαστε ακόμα Έλληνες Ορθόδοξοι που το μέτρο της λειτουργίας των καταστημάτων μας βρίσκει αντίθετους και μας βάζει σε σκέψεις για τους σκοπούς και τους στόχους σας.
 
 
Γινος Βουγας
Δεν ειναι η Κυριακη που θα σωσει την αγορα. Οποιος δεν αγορασει τιποτα τις υπολοιπες εξι ημερες δεν θα αγορασει τιποτα και την εβδομη. Άλλα πρεπει να γινουν για να παρει μπρος η οικονομια. Εν τελει που ειναι η κοινωνικη συνοχη; Ποτε θα δει ο υπαλληλος την οικογενεια του; Θυμιζει το εφευρημα του υπουργου με τις αποδειξεις που τελικα ολοι οι φορολογουμενοι πηραν χρηματα πισω αντι να πληρωσουν εφορια. Οπως και τοτε ετσι και τωρα ανθρωποι που δεν γνωριζουν (κομματαναθρεμμενοι) αποφασιζουν για ανθρωπους που δεν αντιδρουν(πολιτες-υπηκοοι).
 
 
Κωνσταντίνος
Επειδή μέχρι τώρα τα εναντίον του ανοίγματος της Κυριακής κατατεθέντα επιχειρήματα και απόψεις έχουν ήδη επαρκώς και αδιαμφισβήτητα εκφράσει τόσο το άτοπο της διάταξης όσο και την αντίθεση των πολιτών, απευθύνομαι προς τον «προοδευτικό» υπουργό κο Χατζηδάκη και τον αρμόδιο υφυπουργό Α. Σκορδά: Ο υπουργός δεν μόχθησε και πολύ για να στοιχειοθετήσει οικονομικές προσδοκίες (για το κράτος ή τους εμπόρους -λέμε τώρα) από το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Ούτε, βέβαια, φανέρωσε ότι απώτερος σκοπός του μέτρου αυτού είναι η τελική συνολική κατάργηση της Κυριακής αργείας για όλους τους εργαζόμενους. Στις δηλώσεις του, που έγιναν γνωστές, εστίασε κυρίως στο ότι οφείλουμε να καταργήσουμε τις «παλιές αντιλήψεις» και επιτέλους να «προοδεύσουμε», όπως φυσικά αυτός και η Νέα Τάξη Πραγμάτων εννοούν την πρόοδο. Αλήθεια, κε Χατζηδάκη, υπερνεοφιλελεύθερε και προοδευτικέ, εσένα περιμέναμε να βάλεις στη ζυγαριά τις αδυναμίες του λαού και να μας συνταγογραφήσεις θεραπεία! Δεν σου αρκεί που βρέθηκες υπουργός με τα προεκλογικά φούμαρα που μπουκώσατε το λαό, πρέπει να μας βρίζεις και και ως «πεπαλαιωμένων αντιλήψεων», δηλαδή καθυστερημένους! Πόσες βδομάδες ζωής δίνεις, αλήθεια, στη συνεπέστατη κυβέρνησή σας, που ξεγέλασε προεκλογικά κυρίως γέροντες και αδύνατους παροπλισμένους της ζωής, ώστε να επιδίδεσαι σε τόσο μεγαλεπίβολα-ριζοσπαστικά σχέδια; Πάνω από δέκα; Είστε κατ΄ ουσίαν ήδη τελειωμένοι, η δε επόμενη νεοταξική εφεδρεία -αν προλάβει να έρθει καν- θα είναι κι αυτή τελειωμένη πριν το καταλάβει. Πως θα κυκλοφορείτε στο δρόμο ύστερα και απ΄ αυτό κοι Χατζηδάκη και Σκορδά;
 
 
Κωνσταντίνος
Επειδή, μέχρι τώρα, τα εναντίον του ανοίγματος της Κυριακής κατατεθέντα επιχειρήματα και απόψεις έχουν ήδη επαρκώς και αδιαμφισβήτητα εκφράσει τόσο το άτοπο της διάταξης όσο και την αντίθεση των πολιτών, απευθύνομαι προς τον «προοδευτικό» υπουργό κο Χατζηδάκη και τον αρμόδιο υφυπουργό Α. Σκορδά: Ο υπουργός δεν μόχθησε και πολύ για να στοιχειοθετήσει οικονομικές προσδοκίες (του κράτους ή των εμπόρων -λέμε τώρα) από το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Ούτε, βέβαια,φανέρωσε ότι απώτερος σκοπός του μέτρου αυτού δεν είναι παρά η συνολική κατάργηση της Κυριακής αργείας για όλους τους εργαζόμενους. Στις δηλώσεις του, που έγιναν γνωστές, εστίασε κυρίως στο ότι οφείλουμε να καταργήσουμε τις «παλιές αντιλήψεις» και επιτέλους να «προοδεύσουμε», όπως φυσικά αυτός και η Νέα Τάξη Πραγμάτων εννοούν την πρόοδο. Αλήθεια, κε Χατζηδάκη, υπερνεοφιλελεύθερε και υπερπροοδευτικέ, πίστεψες ότι εσένα περιμέναμε νάρθεις να βάλεις στη ζυγαριά τις αδυναμίες του λαού και να μας συνταγογραφήσεις θεραπεία; Αλλος ένας σωτήρας μας κι εσύ! Δεν σου αρκεί να μασουλάς τα επίχειρα των προεκλογικών ψευδολογιών που σας έφεραν στην εξουσία, πρέπει και να βρίζεις, κι εσύ, όπως και άλλοι μέχρι τώρα υπουργοί, τον λαό ως «πεπαλαιωμένων αντιλήψεων», δηλαδή καθυστερημένο; Πόσες βδομάδες ζωής δίνεις, αλήθεια, κε Χατζηδάκη στη «λαοπρόβλητη» κυβέρνησή σας, που ξεγέλασε προεκλογικά κυρίως τους γέροντες και αδύνατους παροπλισμένους της ζωής, ώστε να επιδίδεσαι σε τόσο μεγαλεπίβολα-ριζοσπαστικά σχέδια; Πάνω από δέκα βδομάδες; Είστε κατ΄ ουσίαν ήδη τελειωμένοι, η δε επόμενη νεοταξική εφεδρεία -αν προλάβει να έρθει καν- θα είναι τελειωμένη πριν το καταλάβει. Πως θα κυκλοφορείτε στο δρόμο, ύστερα και απ΄αυτό, κε Χατζηδάκη και κε Σκορδά;