Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΘΩΜΑΙΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
 
 
ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ
θα πρέπει να διευκρινισθεί ότι αρκεί και η προσκόμιση αποσπάσματος αθωωτικής απόφασης, συνοδευόμενη από την κλήση ή το κλητήριο θέσπισμα, με δεδομένο το γεγονόε ότι από τα ποινικά δικαστήρια δεν καθαρογράφονται οι αθωωτικές ποινικές αποφάσεις, αλλά μόνο οι καταδικαστικές
 
 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΑΝΙΚΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΘΕΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ (Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ) ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ.Η ΚΥΡΙΑΚΗ=ΚΥΡΙΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ, ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ
 
 
ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Μνήσθητι την ημέραν του Σαββάτου αγιάζειν αυτήν, εξ ημέρας εργά και ποιήσεις πάντα τα έργα σου, τη δε εβδόμη Σάββατα Κυρίω τω Θεώ σου.
 
 
ΜΕΤΡΟΛΟΓΟΣ
ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ «ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΣΗ« – «ΑΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ« ή «ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΛΟΙΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ από εξωτερικές προς την αντλία επιδράσεις« εμπεριέχουν ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗΣ« κατα τον ελεγχο. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΎΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΌΠΩΣ:Π.Χ. –Τεχνητή αύξηση του όγκου του καυσίμου με θερμαντικά στοιχεία–Σφράγιση εξόδου αέρα του αεροδιαχωριστή πριν απο το μετρητή–Χρήση αέρα υπο πίεση που μπορεί να προσμετράται απο το μετρητή–Αντικατάσταση totalizer χωρίς ενημέρωση των αρχών ή απενεργοποιηση της λειτουργιας του–Αποσφράγιση ρυθμιστων ακρίβειας ή μη ασφαλής χρήση της σφραγίδας— Υπαρξη παρεμβάσεων ηλεκτρονικων εμφυτευμάτων (πως θα τεκμηριωθει αυτό, όταν δεν υπαρχει σαφής ένδειξη περι της λειτουργιας αυτών).–ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:ΕΡΩΤΗΜΑ 1:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΡΓΑΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΗΤΩΝ ? ΕΡΩΤΗΜΑ 2: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΥΡΩΣΕΩΝ, ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΤΛΙΩΝ – ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΤΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ?