Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Γεώργιος Παναγιωτόπουλος
Η αργία της Κυριακής ανήκει στην άυλη ευρωπαϊκή κληρονομιά. Άλλοι πολιτισμοί έχουν καθιερώσει άλλες μέρες αργίας και κανείς εκεί δε διανοείται να τις καταργήσει. Υπάρχει πανευρωπαϊκή οργάνωση για την προστασία της αργίας της Κυριακής και ψηφισμα του Ευρωπαϊκου Κοινοβουλίου την υποστηρίζει. Είναι απορίας άξιον γιατί κανείς δεν προτείνει τη λειτουργία των καταστημάτων τα 3 κλειστά απογεύματα των εργασίμων ημερών (Δευτέρα, Τετάρτη , Σάββατο ). Αυτό είναι που ξενίζει τους ξένους επισκέπτες των ελληνικών πόλεων και όχι το ότι τα μαγαζιά δεν είναι ανοιχτά την Κυριακή.ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ !
 
 
Πηνελοπη
Το μέτρο για τα ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές δεν σώζει την κατάσταση!Σε ένα κράτος κρίσης θα ήταν πιο φρόνιμο να προσπαθήσουμε να ξαναφέρουμε τον Θεό στη ζωή μας και όχι να κάνουμε τα πάντα για να Τον διώξουμε εντελώς!Άλλωστε οι διοικητικές μεταρρυθμίσεις πρέπει να αρχίζουν από τα πιο σοβαρά και όχι τα δευτερεύοντα θέματα!
 
 
Λουκάς & Ιουλία
Τα λόγια είναι περιττά.Ένα τρανό όχι.Το γιατί ήδη γνωστό.Ημέρα Θεού.Ημέρα ανάπαυσης.Ημέρα αγάπης.Οι άνθρωποι δεν είναι μηχανές.Έλεος πια!Και αυτά που ήδη ανοίγουν προαιρετικά να ανοίγουν μετα το πέρας της θείας Λειτουργίας.
 
 
Αναστασία
ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ!!!! Δεν θα μιλησω για θρησκεία ούτε για πίστη και για σεβάσμιους μοναχούς γιατί μπορεί να πούνε κάποιοι πως αυτοί που σχολιάζουν είναι απλά «τυφλοι χριστιανοί που δεν βλέπουν το κοινό καλό»…. ΛΑΘΟΣ!!!! Πέρα από την θρησκεια και από όλα αυτά είναι και η οικογενεια! Μην πάμε να τα καταργήσουμε όλα….!!!!! Ώς παιδί ξυπνούσα αφού είχε φύγει ο πατέρας μου για δουλειά και κοιμόμουν πρίν έρθει…. η ΜΟΝΗ μέρα που είμασταν μαζί ήταν η ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!! Η Μ Ο Ν Η !!!Δεν είμαι ούτε 25 χρονων και αναρωτιέμαι που θα πάει αυτό????? Και ας πούμε πως ούτε αυτό σας νοιάζει….Αν μπορέσετε και πατε και ρωτήσετε 1000 φοιτητές και νέους ανθρώπους τι θα ευννοήσει την Ελλάδα ξέρουν να σας απαντήσουν οτι θα την ευννοήσει «η επένδυση των χρημάτων και όχι το μοίρασμα στην αγορά»…με το ανοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές απλά θα είναι μία ακόμη κουραστική μέρα που οι ιδιοκτήτες των μικρομάγαζων θα περιμένουν να μπεί κάποιος πελάτης …ξέρετε….από αυτους ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ!!!!!ΟΠΟΤΕ…..ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ!!!
 
 
Χρήστος
Δεν υπάρχει ούτε ένας γνωστός μου που να μην απογοητεύτηκε από την πρόθεση να είναι ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή. Σε καμία περίπτωση δεν αποτέλεσε πρόβλημα ο χρόνος για τις αγορές μας. Η έλλειψη χρημάτων είναι το πρόβλημα. Θεωρώ πως θα αποτελέσει την ταφόπλακα στους μικρούς εμπόρους που έχουν απομείνει αφού θα προσθέσει λειτουργικό κόστος χωρίς αύξηση του τζίρου. Το μέτρο θα συμβάλει περεταίρω στην διάλυση της οικογένειας και το κράτος θα έχει τρομερές συνέπειες από αυτό. Είναι τέλος απαράδεκτο το κράτος να μην σέβεται την πλειοψηφία των Ελλήνων που είναι ορθόδοξοι και την Κυριακή θέλουν να συμμετέχουν στην Θεία Λειτουργία και να υπακούσουν στην εντολή του Θεού. Πραγματικά λυπάμαι για την κατάντια του κράτους.