Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Καρακατσάνης Πολύκαρπος
Εσύ που κάθεσαι πίσω από την οθόνη και «κόβεις» τα σχόλια, να θυμάσαι: Είσαι από τους αναλώσιμους του συστήματος. Αργά η γρήγορα κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση σου και θα «κόβει» τα δικά σου σχόλια. Να ξες: Ό,τι κάνεις, θα σου το κάνουν. Δυστυχώς ή ευτυχώς εδώ πληρώνονται όλα.
 
 
Niκη
Διαφωνω! Δεν γινετε να τα ισοπεδωσουμε ολα!Ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ και η Κυριακη ειναι αφιερωμενη στο Θεο. Εκτος απο αυτο ολοι μας εχουμε παιδια-οικογενεια!Η Κυριακη ειναι επισημη αργια!
 
 
Χαράλαμπος Καλόθετος
Χαίρετε πάντοτε. Αν και δε νομίζω να ακουστεί η φωνή μας τόσο εύκολα & απλά χρησιμοποιώντας τα δικά σας μέσα(φωνή βοόντος εν τη ερήμω, αφού από αλλού λαμβάνετε εντολές κύριοι υπουργοί)… …εντούτοις και επειδή ακόμα υπάρχει ελευθερία λόγου και επειδή ποτέ δεν ξέρεις πως δρα η κάθε ψυχή σε αυτά που διαβάζει… …και δεν πάψατε ακόμα να ζείτε και να σας δίνει ο Καλός Θεός ευκαιρία αλλαγής και έμπρακτης μετάνοιας.. …μεταφέρω όχι δικά μου λόγια, αλλά χιλιοειπωμένη ιστορία για όποιον ΔΕΝ την ξέχασε ακόμα με όλη αυτή τη λάσπη που πετιέται συνέχεια από τα κανάλια και φτάνει δυστυχώς να λερώνει μέχρι και τα σχολικά βιβλία.. «Ο μεγάλος Άγιος και Εθναπόστολος της Εκκλησίας μας Πατροκοσμάς ο Αιτωλός (π.σ.: δρούσε σε καιρό της μεγάλης Τουρκικής Σκλαβιάς, κάτι σαν την σημερινή σκλαβιά), δολοφονήθηκε από τους Τούρκους στις 24 Αυγούστου 1779, μην αντέχοντας το φλογερό κήρυγμα του Αγίου και την ζημιά που έκανε με το σταμάτημα των παζαριών κάθε Κυριακή..» Και επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται… ..εύχομαι και προσεύχομαι και ζητώ να μας φωτίσει όλους ο Θεός και να φωτίσει και εσάς εκεί πάνω να αλλάξουμε όλη πλεύση και να Τον αφήσουμε να κυβερνήσει το ταλαιπωρημένο καράβι της αγαπημένης μας Ελλάδας, γιατί το καταντήσαμε σπασμένο σαπιοκάραβο με όλες αυτές τις δήθεν προοδευτικές κουταμάρες..! Και στην τελική…και αν ξεχάσει κανείς τα περί πίστεως (γιατί με τη λογική μόνο μάθατε να λειτουργείτε και είναι μεγάλη μιζέρια αυτό..και να με συγχωράτε..αλλά ο Θεός να σας κάνει λιγάκι πιο καρδιακούς και να μην κοιτάτε μόνο νούμερα, αλλά ανθρώπινες ψυχές)… ..ΟΎΤΕ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ! Υποκρισία στο μεγαλείο της! Διυλίζετε το κουνούπι και καταπίνετε την καμήλα! ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΈΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ (ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ = ΚΥΡΙΑΚΉ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ..! ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ? ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..??? ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…!!! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ! Με αγάπη ελληνική… …που ξεχάσαμε και μας μάθανε ότι αγάπη είναι ό,τι παίζετε στο Hollywood και στα παραμύθια του Disney… Χαράλαμπος Κ. Καλόθετος
 
 
ΜΑΡΙΑ
ΝΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΗΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ… ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ? ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!! ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΝ… ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ…
 
 
Σμαράγδα
Είναι αυτονόητο ότι η Κυριακή(:η ημέρα του Κυρίου μας) η ημέρα της Αναστάσεως, η πρώτη και ογδόη, είναι η ημέρα αφιερωμένη στον Κύριο και σαφέστατα είναι απαράδεκτο να καταργήσουμε την αργία της ημέρας αυτής , κάτι το οποίο αποτελεί και δικαίωμα του εργάτη να έχει και μια ημέρα αναπαύσεως… Δεν νομιμοποιούμεθα να παραβιάσουμε την αρχή και το κεκτημένο δικαίωμα των εργαζομένων εν ονόματι μιας δήθεν οικονμικής αναπτύξεως τάχα μου -τάχα μου. Και τελικά πάνω από κάθε οικονομική δικαιολογία βρίσκονται οι ηθικές αρχές ,τα ιδεώδη και τα πιστεύω μας. Όχι στην κατάργηση της αργίαςτης Κυριακής. Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ, ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ!