Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Μαρίνα Παλιά
Ποιους άραγε εξυπηρετεί αυτή η διάταξη; Τα mall; ή τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες; Τα αφεντικά; Ή τους υπαλλήλους;Τόσα χρόνια ζούμε μόνο για να καταναλώνουμε,τι κερδίσαμε; Επιτέλους ας ζήσουμε ως άνθρωποι! Δεν έχουμε δικαίωμα μια μέρα, να μην ασχολούμαστε με τις βιτρίνες; Δεν έχουμε δικαίωμα μια μέρα να ερωτευόμαστε , να συντρώγουμε, να προσευχόμαστε, να κάνουμε παρέα, να παίζουμε, να γελάμε; Χαρίστε μας μια μέρα κυβερνήτες αυτής της χώρας, τόσα χρόνια ήμασταν «καλά και υπάκουα» παιδιά!
 
 
Γιάννης
Κατά τη γνώμη μου είναι περιττή η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές. Μερικοί από τους λόγους είναι οι εξής: 1) Επιπλέον κούραση για τους ήδη βεβαρημένους εργαζομένους. Η Κυριακή είναι μέρα ανάπαυσης. Πολλοί εργαζόμενοι περιμένουν τις Κυριακές για να απολαύσουν τα αυτονόητα, π.χ. λίγο χρόνο με την οικογένειά τους. Επιπροσθέτως οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι θα χάσουν τη δυνατότητα του εκκλησιασμού. 2) Η πελατεία θα είναι ελάχιστη γιατί το πρόβλημα των καταναλωτών δεν είναι «πότε» θα ψωνήσουν αλλά «πώς», εφόσον η αγοραστική τους δύναμη μικραίνει ολοένα και περισσότερο. 3) Το σχέδιο θα αποτελέσει πλήγμα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δεν έχουν δυνατότητα να προσλάβουν επιπλέον υπαλλήλους για να καλυφθεί το ωράριο, κάτι το οποίο οδηγεί και πάλι σε περισσότερες μέρες εργασίας για τους υπάρχοντες εργαζομένους της επιχείρησης. Γι’ αυτούς τους λόγους διαφωνώ με τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές. Ευχαριστώ πολύ.
 
 
κωστας
Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ,ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΑ.