Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Μαριάννα
Είναι εξώφθαλμα απάνθρωπο να τεθεί η ημέρα της παραδοσιακής αργίας, η οποία για εμάς τους Χριστιανούς σημαίνει και πίστην στον Λόγο του Τριαδικού θεού,ως εργάσιμη! Μόνο σατανικά μυαλά σαν κι αυτά που κυβερνάνε τον τόπο χωρίς να έχουν δουλέψει μια μέρα στην ζωή τους μπορούν να θέλουν να επιβάλουν κάτι τέτοιο. Εμετική αντίχριστη συγκυβέρνηση!
 
 
savvas spyridis
1.ΕΞΙ ΗΜΕΡΑΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ.ΤΗΝ ΔΕ ΕΒΔΟΜΗ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ Κ.Λ.Π.2.ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΟΥΤΟΥ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΜΕΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ.3.ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.
 
 
DEMI
ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ.ΙΣΩΣ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ‘ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ’ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΡΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΚΤΟΙ.ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΞΙ ΗΜΕΡΕΣ.ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
 
 
tati1990
Είναι αδιανόητο ότι με την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα, χρειάζεται μία ακόμη ημέρα για αγορές και γι’ αυτές επιλέγεται η Κυριακή.Βλέπω μάλλον το μέτρο σαν ευκαιρία κάποιων να πλήξουν την αφιερωμένη στον Κύριο ήμέρα λατρείας των Ορθοδόξων.
 
 
ΜΙΧΣ
1. Από σεβασμό και μόνο στον ‘Ενα Τριαδικό Θεό… Ποτέ την Κυριακή!Οπως πολύ όμορφα και πρωτότυπα έγραψε ο ΜΔΚ και όπως πολύ σωστά κι ευλογημένα παράθεσε ο Σωτήρης… «πᾶς ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς. 33 ὅστις δ᾿ ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς.» Ματθ. ι’ 32-33 Η Κυριακή πολιτικοί μας ταγοί είναι για την ψυχή μας! Ούτε για καταστήματα ούτε για γλέντια ούτε για ενίσχυση των παθών μας. Μας τη δίνει ο Κύριος για προσευχή και επικοινωνία μαζί Του. Ας μην την χαραμίσουμε… ο Καιρός γαρ εγγύς εστί. Δόξα τω Θεώ, πάντων ένεκεν! Μαρία