Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΝΙΚΟΣ
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΗ Η ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
 
 
Αντωνία
Λέμε φωναχτά ΟΧΙ στην εργάσιμη Κυριακή. Η Κυριακή ανήκει στον Κύριο. Ανήκει στην οικογένεια. Λέμε ΟΧΙ στο δουλεμπόριο. Λέμε ΟΧΙ σε μια Ελλάδα χωρίς Θεό. Λέμε ΟΧΙ σε αυτούς που έχουν ισοπεδώσει τα πάντα και μας αντιμετωπίζουν σαν ιθαγενείς αποικιοκρατικής χώρας.Λέμε ΟΧΙ σε αυτούς που μας αντιμετωπίζουν σαν ζώα. Ο Θεός μας έπλασε κατ’εικόνα και καθ’ ομοίωσίν Του και η Κυριακή ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.
 
 
Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης
Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, «Εκείνο το κέρδος οπού γίνεται την Κυριακήν είναι αφωρισμένο και κατηραμένο» Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Περί της Αργίας της Κυριακής.
 
 
Αγγελος
Η Κυριακή είναι μέρα αφιερωμένη στο Θεό, ωστόσο τα τελευταία χρόνια η Κυριακή έχει πάρει άλλη μορφή ως μέρα ξεκούρασης, χαλάρωσης κ.α. Η μη συμμετοχή μας στη Θεία Λατρεία, έφερε την χαλάρωση και των ηθικών αξιών με συνέπεια τον γενικό ξεπεσμό της χώρας μας.