Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΤΑΝΑΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Θεωρώ ότι δεν πρέπει να ανοίγουν τα εμπορικά καταστήματα τις Κυριακές για δύο λόγους:1)Οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ υπάλληλοι πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουνστη Θεία Λειτουργία(Άσκηση θρησκευτικών Δικαιωμάτων) 2)Η καλή λειτουργία της Οικογένειας προϋποθέτει την συνύπαρξη όλων τωνμελών της τις Κυριακές. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Εάν οι ιδιοκτήτες επιθυμούν να λειτουργήσουν μόνοι τους(με τα μέλη της Οικογένειάς τους)τις επιχειρήσεις τους, θεωρώ ότι η Πολιτεία θα πρέπει να τους το επιτρέψει.
 
 
ΕΛΕΝΗ ΧΑΛΕΠΛΗ
Διαφωνώ με το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή γιατί δεν συμφωνεί με τους θρησκευτικούς και φυσιολογικούς τρόπους ζωής μας.
 
 
ΜΑΡΙΑ
Η Κυριακη ειναι ημερα αφιερωμενη στον Κυριο.Η Ελλαδα ειναι ενα βαθια ορθοδοξο κρατος το οποιο πληττεται οικονομικα απο αυτους που πληττονταν παντα,τους δηθεν αρωγους της.Η ελληνικη κυβερνηση τι προσπαθει να κανει καταργωντας την αργια της Κυριακης; Να ενισχυσει τον μικρομεσαιο επαγγελματια;Αλλους τροπους δεν μπορει να βρει;Ή προσπαθει να επαληθευσει τον Κισινγκερ;Αν μας γυρισει την πλατη ο Θεος χαθηκαμε…
 
 
Κωνσταντίνος
Επειδή μέχρι τώρα τα εναντίον του ανοίγματος της Κυριακής κατατεθέντα επιχειρήματα και απόψεις έχουν ήδη επαρκώς και αδιαμφισβήτητα εκφράσει τόσο το άτοπο της διάταξης όσο και την αντίθεση των πολιτών, απευθύνομαι προς τον «προοδευτικό» υπουργό κο Χατζηδάκη και τον αρμόδιο υφυπουργό Α. Σκορδά: Ο υπουργός δεν μόχθησε και πολύ για να στοιχειοθετήσει οικονομικές προσδοκίες (για το κράτος ή τους εμπόρους -λέμε τώρα) από το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Ούτε, βέβαια, φανέρωσε ότι απώτερος σκοπός του μέτρου αυτού είναι η τελική συνολική κατάργηση της Κυριακής αργείας για όλους τους εργαζόμενους. Στις δηλώσεις του, που έγιναν γνωστές, εστίασε κυρίως στο ότι οφείλουμε να καταργήσουμε τις «παλιές αντιλήψεις» και επιτέλους να «προοδεύσουμε», όπως φυσικά αυτός και η Νέα Τάξη Πραγμάτων εννοούν την πρόοδο. Αλήθεια, κε Χατζηδάκη, υπερνεοφιλελεύθερε και προοδευτικέ, εσένα περιμέναμε να βάλεις στη ζυγαριά τις αδυναμίες του λαού και να μας συνταγογραφήσεις θεραπεία! Δεν σου αρκεί που βρέθηκες υπουργός με τα προεκλογικά φούμαρα που μπουκώσατε το λαό, πρέπει να μας βρίζεις και και ως «πεπαλαιωμένων αντιλήψεων», δηλαδή καθυστερημένους! Πόσες βδομάδες ζωής δίνεις, αλήθεια, στη συνεπέστατη κυβέρνησή σας, που ξεγέλασε προεκλογικά κυρίως γέροντες και αδύνατους παροπλισμένους της ζωής, ώστε να επιδίδεσαι σε τόσο μεγαλεπίβολα-ριζοσπαστικά σχέδια; Πάνω από δέκα; Είστε κατ΄ ουσίαν ήδη τελειωμένοι, η δε επόμενη νεοταξική εφεδρεία -αν προλάβει να έρθει καν- θα είναι κι αυτή τελειωμένη πριν το καταλάβει. Πως θα κυκλοφορείτε στο δρόμο ύστερα και απ΄ αυτό κοι Χατζηδάκη και Σκορδά;
 
 
Καραγεωργόπουλος Γεώργιος
Οι προγονοί μας θυσιάστηκαν για να καθιερωθεί η αργία της Κυριακής. Εμείς τώρα θα την καταργήσουμε? Η Κυριακή είναι ημέρα για ξεκούραση της ψυχής και του σώματος. Δεν επιτρέπετε για κανένα λόγο να την καταργήσουμε προσδοκώντας οφέλη για την αγορά, γιατί αυτή δεν πρόκειται να έρθει όχι γιατί θα είναι κλειστά τα μαγαζιά, αλλά επειδή δεν υπάρχουν λεφτά.Αν η Κυβέρνηση καταργήσει την αργία της Κυριακής, προσβάλλοντας το θρησκευτικόν συναίσθημα του Ορθόδοξου λαού της, και σε όλα τα άλλα να επιτύχει ο Λαός αργά ή γρήγορα θα την τιμωρήσει.