Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Γ. ΤΣΕΓΓΕΝΕΣ
Από τη στιγμή που το Σύνταγμα αναφέρει ως επίσημη επικρατούσα θρησκεία των Ελλήνων την Ορθόδοξη πίστη, η Κυριακή είναι υποχρεωτική αργία. Δε συζητιέται αυτό. Εκ του πονηρού και από τα ξένα κέντρα η πρόθεση κατάργησής της λοιπόν, που μας θυμίζει το πως ο Σημίτης υποσχέθηκε την αφαίρεση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες και το εφάρμοσε χωρίς διάλογο. Χουντική θα είναι αν εφαρμοστεί και η συγκεκριμένη κατάργηση της αργίας της Κυριακής, αν δούμε πως το συντριπτικό ποσοστό του λαού διαφωνεί εντονότατα. Αποσύρετε άμεσα την πρόταση λοιπόν για να μπορείτε να λέτε πως σέβεστε τη δημοκρατία και το λαό που σας ψηφίζει! Όποιες δικαιολογίες καταρρίφθησαν από τους προηγούμενους σχολιαστές ευκολότατα.
 
 
Μαρία
Δεν συμφωνώ με την κατάργηση της αργίας της Κυριακής.Δεν στέκουν τα επιχειρήματα περί οικονομικής ώθησης στις επιχειρήσεις. Από την μιά υπερφορολογούνται οι μικρές επιχειρήσεις και από την άλλη θα εξαναγκαστούν να ανταγωνίζονται τις μεγάλες πολυεθνικές εμπορικές επιχειρήσεις, για τις οποίες απλά αυξάνονται οι βάρδιες των υπαλλήλων.
 
 
ΕΥΔΟΚΙΑ
ΔΗΛΩΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΓΙ ΑΓΙΟ ΣΚΟΠΟ (ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ , ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΓΑΘΩΝ ΕΡΓΩΝ) ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΕΡΔΟΣ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.
 
 
ΠΟΧΑΣ
το πρόβλημα είναι η ρευστότητα στην αγορά και η κακή διάθεση των καταναλωτών.οι 6 μέρες είναι επαρκείς για να λειτουργήσει η αγορά.