Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Τριανταφυλλίδης Γεώργιος
Το μέτρο είναι τελείως απαράδεκτο να υποχρεεώνει τα καταστήματα να είναι ανοιχτά κέθε Κυριακή.Αυτό θα είναι μεγάλο πλήγμα για τις οικογένειες που περιμένουμε μία μέρα την εβδομάδα να είμαστε μαζί και θα πρέπει πάλι να διαλυόμαστε για να ανταποκριθούμε σε άλλη μια επιταγή ενός ανάλγητου, χρεοκοπημένου Κράτους χωρίς φαντασία.Αν πιστεύουν ότι το αρνητικό κλίμα θα αναστραφεί με το νέο «φορολογικό νομοσχέδιο» και με αποφάσεις τύπου «ανοιχτά την Κυριακή» είναι βαθιά νυχτωμένοι και είναι θέμα εβδομάδων πλέον μια νέα κοινωνική επανάσταση.Να αποσυρθεί η πρόταση νόμου πάραυτα.
 
 
I M
Η Κυριακή των Ορθοδόξων ήταν, είναι και θα είναι αργία. Είναι η μέρα του Θεού και έτσι θα παραμείνει. Εαν θέλετε να βοηθήσετε την αγορά και τα μαγαζιά, να βγείτε από το ευρώ, να τυπώσετε χρήμα που δεν προέρχεται από δανεισμό από ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τράπεζες και παράγει χρέος, να αυξήσετε τη ρευστότητα και όλα τα άλλα θα διορθωθούν μόνα τους. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού. Εμείς οι Ορθόξοξοι Έλληνες δεν ψαρώνουμε! Κάθε Κυριακή πρωί, είμαστε έξω από την Εκλλησία στις 7:30 και περιμένουμε με αγωνία να αρχίσει ο όρθρος! Το υπόλοιπο της ημέρας ξεκουραζόπμαστε και σκεφτόμαστε μόνον τον Θεό και όχι να κάνουμε ψώνια ή ότι άλλη ανοησία μας έρθει στο νου.
 
 
ΠΟΧΑΣ
το πρόβλημα είναι η ρευστότητα στην αγορά και η κακή διάθεση των καταναλωτών.οι 6 μέρες είναι επαρκείς για να λειτουργήσει η αγορά.