Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΛΛΟ!ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΟΤΙ ΘΙΓΕΙ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΤΙΚΑ ΜΑΣΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΟΥ ΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…
 
 
ΕΙΡΗΝΗ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΠΕ ΕΞΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ Ν ΑΝΑΠΑΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΞΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΥ!!!!Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ.
 
 
Αντώνης
«Όλα τα ‘χε η Μαριορή…» Σα δε ντρέπεστε υποκριτές που τώρα τάχα σας καίει η εργασιακή τακτοποίηση ανέργων… Αν πραγματικά τους συμπαθούσατε θα είχατε κατακλέψει τον τόπο οδηγώντας άλλους σε μετανάστευση, άλλους σε αυτοκτονία και τους πιο πολλούς σε ψυχολογική κατάπτωση;; Θέλετε καλό για τον τόπο; Πάρτε τα κλεμμένα από όσους τα κατέχουν και από τους εαυτούς σας και η Κυριακή ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΡΓΙΑ. Εάν αγαπάτε πραγματικά τον εαυτό σας προσγειωθείτε προτού χωθείτε στο χώμα….
 
 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ,ΠΑΤΕΡΑ,ΥΙΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ…ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
 
 
Κώστας
Το μέτρο θα πετύχει 100%. Όπως τα απογεύματα της Δευτέρας και της Τετάρτης που με το τουφέκι βρίσκεις μαγαζί ανοιχτό- καμιά αλυσίδα πολυκαταστήματος που και που με είλωτες των 400€ χαίρετε που αισθάνεται ότι «κερδίζει» μερίδιο αγοράς. Μόδα θα είναι στην αρχή και θα περάσει.Εγω προτείνω να ειναι και τις ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.ΚΑΛΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΥΣ «ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΕΣ»