Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΜΕΝΟΥΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΘΕΟΥ.Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΛΑΤΡΕΙΑΣ,ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.ΑΣ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ. ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ
 
 
Sofia
Η Κυριακή είναι ημέρα ξεκούρασης και αφιερωμένη στον Κύριο, εξού και Κυριακή! Ό,τι χρήματα κερδίζονται την Κυριακή ποτέ δεν αξιοποιούνται.
 
 
Κώστας
Το μέτρο θα πετύχει 100%. Όπως τα απογεύματα της Δευτέρας και της Τετάρτης που με το τουφέκι βρίσκεις μαγαζί ανοιχτό- καμιά αλυσίδα πολυκαταστήματος που και που με είλωτες των 400€ χαίρετε που αισθάνεται ότι «κερδίζει» μερίδιο αγοράς. Μόδα θα είναι στην αρχή και θα περάσει.Εγω προτείνω να ειναι και τις ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.ΚΑΛΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΥΣ «ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΕΣ»
 
 
Κολιός
Καταστροφικό το αντιλαικό αυτό μέτρο. Συνάμμα και αντιχριστιανικό. Πανάρχαιες συνήθειες πάνε να ξεριζωθούν, στο πλαίσιο της ιδέας ο εργαζόμενος να γίνει κτήνος. Μοναδική στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας. Μόνο άνθρωποι που θέλουν να είναι κτήνη, θα δέχονταν για τον εαυτό τους τέτοιο μέτρο.