Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Μιλτιάδης Σταυρόπουλος
Καταργώντας την Κυριακάτικη αργία1) στερούμε από τους πιστούς να προσέλθουν στη Θεία Λειτουργία αφού θα πρέπει να βρίσκονται έγκαιρα στο κατάστημα που εργάζονται2) στερούμε από την οικογένεια τη δυνατότητα να τρώνε μαζί έστω 1 φορά την εβδομάδα Τα μικρά παιδιά δεν θα έχουν τη δυνατότητα να φάνε μαζί με τους γονείς τουςΟι γέροντες δεν θα δέχονται επισκέψεις από τα παιδιά και τα εγγόνια αφού όλο και κάποιος θα πρέπει να πάει στη δουλειάΔεν θέλουμε να διαλύσουμε τις οικογένειές μας. Στο Σύνταγμα αναγράφεται ότι επικρατούσα θρησκεία είναι η Ορθόδοξη ανατολική Εκκλησία. Σεβαστείτε το. Θέλουμε να μπορούμε να έχουμε ΑΡΓΙΑ την Κυριακή που είναι ημέρα Κυρίου.
 
 
Ιωάννης
Το πρόβλημα είναι οτι μας πήρατε όλα τα χρήματα και οχι ποιες ημέρες είναι ανοιχτα τα καταστήματα. Δεν υπάρχει ΄τετοι πρόβλημα. Δώστε χρήματα στον κόσμο και θα δείτε τότε πώς «ανοίγει» η δουλειά στην αγορά…
 
 
Νεκτάριος
Αλήθεια, θυμάστε όταν είσασταν μικρά παιδιά, και τις Κυριακές, κάποιες τουλάχιστον, ξυπνούσατε νωρίς και πηγαίνατε στην εκκλησία; Θυμάστε πώς νιώθατε; Θυμάστε την θαλπωρή και την ευγένεια της ψυχής σας; Αυτό σας πείραξε; Θέλετε να εξοντώσετε την σύνδεση του Έλληνα με την εκκλησία, μετατρέποντας την Κυριακή σε οποιαδήποτε μέρα; Θέλετε να εξοντώσετε τους μικρομαγαζάτορες με καθημερινό, αβάσταχτο ωράριο; Θέλετε να κάνετε τους Έλληνες μικρομεσαίους εμπόρους δούλους μεγάλων αλυσίδων; Θέλετε να μπείτε στον κατάλογο με τους μεγάλους εχθρούς του Ελληνισμού; Ζηλέψατε τη δόξα του Γιωργάκη και της παρέας του; Μη σας νοιάζει. Αν εξακολουθήσετε αυτό το δρόμο, σύντομα θα τον ξεπεράσετε. Και βέβαια, ο λαός θα σας ανταμείψει ανάλογα.
 
 
Χαράλαμπος
Πάντως, το πιο ύποπτο είναι ότιέσβησαν την εφαρμογή «μου αρέσει-δεν μου αρέσει»…απο εκεί φαινόταν ημεγάλη διαφορά, μιας και αυτά δεν πέρναγαν από λογοκρισία. αυτά πουήταν υπερ της κάρτας του πολίτη (στην τότε «διαβούλευση») είχαν 3ψήφιο αριθμό «dislike», ενώαυτά που ήταν κατά, είχαν 3ψήφιο αριθμό «like». από εκεί φαινότανκαθαρά η κοινωνική αποδοκιμασία χωρίς πειράγματα και μαγειρέματα
 
 
ΜΑΡΙΟΣ
Ας αφήσουμε μια ημέρα της εβδομάδος ήσυχη και ας είναι η Κυριακή.1 μέρα είναι μόνο…και τα καταστήματα δεν πρόκειται να ρεφάρουν ούτε να ξεπεράσουν την κρίση με το να είναι την Κυριακή ανοιχτά.Αντιθέτως σε μια περίοδο που ο τζίρος μειώνεται θα προστεθούν τα έξοδα λειτουργίας για ακόμα μια ημέρα.Οι κυβερνώντες ψάχνουν πυρετωδώς ιδέες για να βοηθήσουν την αγορά,αλλά πρέπει να υπάρχει μια διάκριση για το ποιες από αυτές θα λειτουργήσουν και ποιες όχι…Το να επιβαρύνεις τους εργαζόμενους ακόμα μια μέρα και να τους απομακρύνεις από τις οικογένειες τους ,σίγουρα δεν θα βοηθήσει την αγορά.Ας αφήσουμε λοιπόν την Κυριακή για τον Θεό,την οικογένεια και για εμάς. Με ελπίδα,Μάριος Β.