Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Θοδωρής Λαμπρόπουλος
Η Κυριακή, όπως φανερώνει και το όνομά της, είναι η ημέρα του Κυρίου.Η Κυριακή ημέρα!Ως εκ τούτου, δεν είναι μόνο μια ημέρα αργίας και ανάπαυσης, αλλά πρωτίστως λατρείας και δοξολογίας, για όσα ο Θεός έχει χαρίσει στη ζωή μας.Και την δε αργία, ο Θεός την καθιέρωσε.Οπότε, ας μείνει η Κυριακή Ημέρα έξω από τις διαβουλεύσεις και τα «παιχνίδια» των πονηρευομένων!
 
 
Γ.Γ.
Πότε θα καταλάβουμε επιτέλους πως όλα αυτά που περνάμε είναι γιατί απομακρυνόμαστε από τον Θεό μας; Μόνο την Κυριακή μπορούμε ήρεμοι πέρα από άλλες ασχολίες να δοθούμε σε Εκείνων είναι απαράδεκτη η εργασία κάθε φύσης εκείνης την ημέρας! Πόσο μάλλον η εργασία για να μας επιφέρει και έσοδα! Πρέπει όλοι μας να ξυπνήσουμε και να αντισταθούμε, είναι ένα ακόμα τέχνασμα στην περίοδο της κρίσης να ΄΄δώσουν την ευκαιρία’’ για περισσότερα έσοδα στους επιχειρηματίες χωρίς να μετρήσουν τον άνθρωπο που χρειάζεται την ψυχολογική του ηρεμία και την σωματική του ανάπαυση, γιατί αυτό που θέλουν πραγματικά είναι να απομακρύνουν όλους μας από τα μυστήρια της εκκλησίας μας αλλά και από τις οικογένειες μας.
 
 
Χρήστος
Η Κυριακή ανήκει στο Θεό. Η οικονομία της χώρας όχι μόνο δεν θα αναπτυχθεί αλλά θα βουλιάξει ακόμα περισσότερο αν επιβληθεί ένα τέτοιο μέτρο, αφού η ύφεση στην αγορά δεν οφείλεται στο ότι ο κόσμος δεν έχει ΧΡΟΝΟ να αγοράσει. ΧΡΗΜΑ δεν έχει. Το υπουργείο πρέπει να παίρνει σοβαρά την εντολή του λαού υπόψη του, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθεί ένα τέτοιο μέτρο.