Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Εμμανουέλα Δεσύλλα
Δεν ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις δουλείας σαν Ορθόδοξοι Χριστιανοί και Έλληνες.Εαν χρειάζεστε κοιμισμένους,άνανδρους και τρομοκρατημένους πολίτες εμείς δεν είμαστε αυτοί. Βγείτε από την ——– και ύστερα να μιλήσετε για το καλό της χώρας. Η δικαιολογία επιβολής της εργάσιμης Κυριακής είναι γελοία, δεν είναι ότι οι πολίτες δεν έχουν χρόνο για ψώνια είναι ότι δεν έχουν λεφτά (καθότι φροντίζετε να πετσοκόβετε αντί να τηρείται σωστά και ηθικά τους ισχύοντες νόμους). όλοι γνωρίζουμε πως αυτές οι νέες,φιλελεύθερες γνώμες που μας φέρνεται εσείς οι ΄΄προοδευτικοί΄΄ είναι πολύ καλά οργανωμένες εδώ και καιρό και εμφανίζεται τρύπες στο ισχύον σύστημα(ενώ φυσικά ούτε καν το ακολουθείται) έτσι ώστε να φέρεται μαλακά και υπογείως τον κόσμο εκεί που θέλετε. Τηρήστε πρώτα το Σύνταγμα και τις διατάξεις του και μετά βλέπετε αν υπάρχει πρόβλημα. Οι οικονομική κρίση (που και αυτή μια φούσκα είναι) ευθύνεται για την μείωση των αγορών και όχι ο περιορισμένος χρόνος. Η Κυριακή είναι μέρα Θεού,του ένος και μοναδικού Θεού Ιησού Χριστού και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να καταργήσεται το ΔΙΚΟ μας δικαίωμα για εκκλησιασμό,οικογενειακή εστίαση και ηρεμία, ελεύθερη διάθεση χρόνου και ξεκούραση. Κανείς δεν σας έχρισε βασιλιάδες αυτού του κόσμου. Σταματήστε αυτή την στιγμή τις αποτρόπαιες πράξεις σας γιατί να είστε σίγουροι οι Έλληνες δεν σκλαβώνονται καθώς έχουν μέσα τους ΘΕΟ όσο και αν προσπαθείται να το ξεριζώσεται Αυτός θα μένει πάντα στρις καρδίες μας.
 
 
Δημήτρης
Είναι προφανές πως η «αγορά» με την τρέχουσα ένοια έχει επιβληθεί ως η προμετωπίδα της κάθε κοινωνικής έκφανσης. Αυτό και μόνο είναι όχι μόνο ανόητο, αλλά και αδιέξοδο. Η αγορά γράφει – εξ ορισμού – τα πάντα στα παλιά της, εκτός από το κέρδος… Αφού ταϊζετε το θηρίο, άντε μετά να βρείτε αλυσίδες να το δέσετε… θα φάει κι εσάς που σκεφτήκατε όλη αυτό περί «συμβολής στην ανάπτυξη»…. να μη μπορεί ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ…ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ… Καλή τύχη μικρόνοες συντάκτες του ξερατογραφήματος…
 
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Η Κυριακή είναι η ημέρα που αφιερώνουμε αποκλειστικά στο Θεό.Διαφωνώ κάθετα με αυτό που επιχειρείται να περάσει.Θα γίνουμε τελικά χώρα άθεων.Ο Θέος να μας φιλάει.Το τονίζω άλλη μία φορά.Διαφωνώ να μετατραπεί η Κυριακή σε μέρα εμπορίου.