Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν συμφωνώ με την κατάργηση της αργίας της Κυριακής.1.Η Κυριακή είναι ημέρα του Θεού. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο έξι ημέρες για να εργάζεται και μία μέρα αφενός για να ξεκουράζεται, αφετέρου και κυρίως για να ευχαριστεί τον Θεό: δηλαδή, όχι απλώς λατρεύοντας Τον «τυπολατρικά», αλλά και προσφέροντας Του, ως ευγνωμοσύνη, έργα αγάπης προς τον πλησίον. Δεν είναι τυχαίο ότι, πολλοί συνάνθρωποί μας, παρόλο που εργάζονται σκληρά και καθημερινά για τις ανάγκες των ιδίων κ των οικογένειών τους, τις Κυριακές, όχι μόνο εκκλησιάζονται, αλλά προσφέρουν όλη την μέρα, τόσο στην οικογένειά τους, όσο και σε εκείνους που έχουν ανάγκη, αφιλοκερδώς και εθελοντικά.2.Ομως, ακόμα και εάν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για τον Λόγο του Θεού, υπάρχουν επιπλέον λόγοι: αφενός όλοι οι εργαζόμενοι έχουν δικαίωμα σε ξεκούραση – δικαίωμα κατακτημένο με αγώνες και αίμα – και δεν επιτρέπεται να γίνονται έρμαια ενός εξαντλητικού ημερησίου και εβδομαδιαίου προγράμματος (γυρίζοντας έτσι αιώνες πίσω), αφετέρου, όπως όλοι γνωρίζουμε, μια ακόμα μέρα εργασίας δεν θα λύσει το πρόβλημα της αγοράς και της οικονομίας, αλλά αντιθέτως η καλύτερη διαχείρηση των υπολοίπων.
 
 
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δεν συμφωνώ με την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. Η Κυριακή είναι αφιερωμένη στο Θεό. Την Κυριακή την σεβάστηκαν όλοι οι κατακτητές μας. Εσείς;
 
 
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Δεν θα οφελήσει κανέναν η κατάργηση της αργίας της Κυριακής, έστω και για κάποιες ημέρες του χρόνου. Ο στόχος είναι να στερήσει τον εκκλησιασμό αυτής της ημέρας σε κάποιους εργαζόμενους.Είναι ηλίου φαηνότερο ότι μεθοδεύεται και η κατάργησή της, μια και στην αρχή θα ισχύει προεραιτικά.Πάντως αποδεικνύεται για μιά άλλη φορά ότι τον τόπο αυτόν τον κυβερνούν αντίχριστοι πολιτικοί. Είναι ντροπή σε μια καθαρώς ορθόδοξη χώρα οι πολιτικοί της, να επιβάλλουν » θέσεις και απόψεις » διαμετρικά αντίθετες με τον λαό της.
 
 
Αλεξία
Δε συμφωνώ με το νομοσχέδιο, γιατί δε νομίζω ότι θα συνεισφέρει κάτι στην οικονομική ανάκαμψη του εμπορίου, κτλ. Θεωρώ ότι ο καταναλωτής μπορεί κάλλιστα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να κάνει τα ψώνια του. Επιπλέον, η Κυριακή είναι η μόνη μέρα, που μπορεί πλέον ο εργαζόμενος να δει τα παιδιά του και να ξεκουραστεί. Και γιατί όχι να πάει και εκκλησία, όποιος είναι θρησκευόμενος.
 
 
Βίκη
Απλά διαφωνώ με το συγκεκριμένο απάνθρωπο μέτρο. Και λέω απάνθρωπο, διότι ειδικά στις μέρες μας που το ωράριο έχει καταπατηθεί καταπατώντας παράλληλα και την ανθρώπινη υγεία, δεν είναι δυνατόν να μην επιτρέπεται έστω μία μέρα από τις επτά της εβδομάδας να μπορει ο καθένας να τη διαθέσει όπως εκείνος πραγματικά χρειάζεται να τη διαθέσει. Αν ο κλοιός μιας περίεργης σκλαβιάς που μας έχει επιβληθεί στενέψει κι άλλο τόσο, τότε οι συνέπειες θα είναι ανεξέλεγκτες και επιζήμιες όχι μόνο για τους καταναλωτές αλλά κυρίως για τους ελεύθερους επαγγελματίες-εμπόρους. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους!