Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
AIKATERINH DHMOY
Χορηγίες ή χρηματοδοτήσεις υποχρεωτικές των Οργανισμων λιμένων ή λιμενικων ταμειων προς τα τοπικα τουλαχιστον Λιμεναρχεια πρεπει νακαταστουν δυνατες ωστε να παψουν τα Λιμεναρχεια να γίνονται «ζητιάνο騻για να καλύπτουν βασικές τους λειτουργικές δαπάνες.
 
 
Κούκουρας Ευάγγελος
Αρθρο 46. Η εκπαιδευση και πιστοποίηση είναι υποχρέωση και της σημερινής διορησμένης διεύθυνσης.Και δεν το έκανε ποτέ,γιατί θα το κάνει το διορισμένο διοικητήριο της νέας ΔΕΚΟ που και αυτό θα έχει την ίδια άγνοια.2.Η αντιστροφή της μετοχικής σύθεσης και της εκπροσώπησης στο Διοικητικό συμβούλιο υπέρ των εργαζομένων θα ήταν μια αρχή δημιουργεία βιοσημώτερου εταιρικού σχήματος.3.Η τιμολογιακή πολιτική πρέπει να είναι υπόθεση της εταιρείας με τιμές ανταγωνιστηκές των γειτονικων λιμένων.
 
 
Αρβανίτης Μανώλης
Κύριε υπουργέ. Πρέπει να αποσύρετε άμεσα το σχέδιο νόμου. Καταλαβαινω ότι όταν δώσατε την εντολή στο δικηγορικό γραφείο να συνταξει το νομοσχέδιο δεν είχατε μελετήσει την πρόταση των πλοηγών. Τώρα όμως δεν έχετε κανενα άλλοθι. Δωστε την ελληνική πλοήγηση στους έλληνες πλοηγούς, για να συνεχίσει να υπάρχει ασφαλής πλοήγηση στη χώρα και για να βοηθήσετε τον πρωθυπουργο και την ελληνικη κυβέρνηση στην τιτάνια προσπάθεια που κάνουν για να εισρευσουν εσοδα στα δημόσια ταμεία. Οτιδηποτε άλλο θα σας βαρυνει προσωπικα σε όλον τον υπόλοιπο πολιτικό και δημόσιο βίο σας. Σας ευχαριστω.