Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Δημήτρης
Τί μοντέλο είναι αυτό όπου η ίδια επιχείρηση δέν θα έχει τον πρώτο λόγο για τα πλοηγικά τέλη?
 
 
dhmos
Συμφωνώ με τον ΓΙΩΡΓΟ για τα λεγόμενα στην ανάρτηση της 20-12-12 και παρακαλώ για να σας φύγουν οι απορίες για το ποια ειναι τα GOLDEN BOYS που θέλουν να ΄΄άγοράσουν΄΄ την πλοηγική υπηρεσία, διαβάστε το άρθρο εφημερίδας με αληθνά γεγονότα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα:http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=202127.
 
 
Σ.Ε.Ε.Ν.
Επί του συγκεκριμένου θέματος έχουν υποβληθεί στο ΥΝΑ οι κατ΄ άρθρο παρατηρήσεις μας για τις αναγκαίες αλλαγές έτσι ώστε να ανταποκρίνεται ο Νόμος στα όσα προβλέπονται από τον σχετικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό, χωρίς να επιβάλλονται περαιτέρω περιορισμοί, ενώ ταυτόχρονα διορθώνονται οι διατάξεις που στην πράξη κατά την εφαρμογή τους αποδείχθηκαν ανεπαρκείς λαμβανομένης υπόψη της ιδιαιτερότητας που παρουσιάζουν τα νησιά μας.
 
 
Βαζαίος Κων/νος – Κάβδας Κων/νος
Κρίνεται σκόπιμo όπως οι χορηγίες να λαμβάνουν τη μορφή όχι μόνο χρηματοδότησης του Υπουργείου όπως προβλέπεται από το παρόν σχέδιο νόμου αλλά και η εισφορά ή χορηγία σε είδος (εξοπλισμοί, μηχανήματα, αναλώσιμα) ή και χορηγίες υπηρεσιών, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες του Υπουργείου αλλά και των περιφερειακών υπηρεσιών του σε τέτοια είδη. Επίσης θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σχετικά με τα στοιχείων που θα γνωστοποιούνται στους υποψήφιους χορηγούς λόγω της εμπιστευτικότητας των στοιχείων και της ρητής πρόβλεψης του άρθρου 15 του ν. 3622/2007.
 
 
Νικολαος ΧΑΡΑΛΑΜΠΗΣ
Άρθρο 13Στην παράγραφο 1.πρέπει να αναφερθεί ότιΑπαγορεύετε να συμμετέχουν στα Τοπικά κλιμάκιαΝαυτικοί Πράκτορες – Τουριστικοί πράκτορες .Όλοι αυτοί έχουν άμεση σχέση με τα σκάφη κυρίως τα Τουριστικά επαγγελματικά αφού διαχειρίζονται επ αμοιβή τα πιστοποιητικά τους κατάπλους απόπλους και γεμίζουν με επιβάτες τα πλοία .Είναι αδιανόητο να εχει τέτοια εξάρτηση από το πλοίο και να εκτελεί και επιθεώρησης .Στα νησιά οπού η τουριστική κίνηση είναι τεράστια όλα τα πλοία επαγγελματικά τουριστικά που είναι η συντριπτική πλειοψηφεια εξαρτώνται από τους Πράκτορες .