Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Στάθης Ανδρεόπουλος
Κύριε Υπουργέ, Από ποια άλλη χώρα του κόσμου πήρατε την έμπνευση για αυτούς τους περιορισμούς; Από όσο γνωρίζω σε καμία δημοκρατική χώρα δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Μήπως είχατε κάποια επίσημη επίσκεψη των τελευταίο καιρό στην Βόρεια Κορέα; Με εκτίμηση,Στάθης Ανδρεόπουλος
 
 
Ελευθερία Καμπόλη
Το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με τις διατάξεις του π.δ.65/2011 διασπάστηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών και το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Εν προκειμένω, εκτιμώ ότι στην κοινή Υπουργική Απόφαση ως συναρμόδιος νοείται ο Υπουργός Εσωτερικών.
 
 
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΤΣΟΣ
Επειδη αναφερεστε σε γεωθερμια θα ηθελα να επισημανω οτι η Κυβερνηση προτιθεται να ενεργοποιησει το γεωθερμικο πεδιο της πατριδας μου της Νισυρου.Η Νισυρος ειναι με νομο του Κρατους «διατηρητεα νησος ως ιδιαιτερου φυσικου καλλους».Με δεδομενη και την αντιδραση των κατοικων που αντιδρουν με βαση και την αποτυχημενη εκμεταλλευση της Μηλου,και με δεδομενο οτι υπαρχει δημοψηφισμα με το οποιο οι κατοικοι δεν επιθυμουν τη δημιουργια γεωθερμιας,νομιζω οτι θα πρεπει να αποφευχθει ενα τετοιο εγχειρημα.
 
 
Ελευθερία Καμπόλη
Μετά το ν.2685/1999 πρέπει να προστεθεί «όπως ισχύει», καθόσον σχετικές διατάξεις του ανωτέρω νόμου έχουν τροποποιηθεί με τις όμοιες του άρθρου 9 του ν.3833/2010 και του άρθρου 49 του ν.3871/2010.