Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
stxa
Νομιζω οτι υπηρετείτε το κομματικό κράτος και η προσπάθεια σας για αλλαγες πρέπει να ξεκινησει από την απομακρυνση όλων αυτών των συμβούλων και παρασυμβούλων που έχεται δίπλα σας (καρεκλοκεντραυρων) ο οποιοι και σας καθοδηγούν. Επίσης ολοι οι εχοντες δηλαδή τα παιδια των πολιτικών και των ανωτερων υπαλλήλων της δημοσιας διοίκησης είναι αυτά τα παιδια που εξαγόρασαν τα μεταπτυχιακά στο εξωτερικό και εσωτερικό δημιουργόντας μια ελιτ ανωτατων στελεχων ενω τα ελληνόπουλα που πήραν τα πτυχία δουλεύοντας μέσα από δυσκολες συνθήκες τους παραγκωνίζεται και τους πετάτε στον καιαδα , άλλωστε αυτά τα παιδια που σπουδασαν στο εξωτερικό με περγαμηνές εφεραν την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ εδώ που την εφεραν
 
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΕΛΛΗΣ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΤΕ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ. ΟΣΗ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΕΑΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΙΔΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΡΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΥΨΗΛΑ ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…..
 
 
kopritis
Με την απαγορευση της μονοημερης αναρρωτικης αδειας φανερωνεται η προθεση της απανθρωπιας που απευθυνεται πλεον σε οντα υποχρεωτικως μη παθογονα.. Η οργανωση τη δημοσιας διοικησης πλεον γεγονος!