Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Θωμάς Αθανάσιος
Αρθρο 02 1α και 1βΝα έχουν διατελέσει προϊστάμενοι με κρίση από τα υπηρεσιακά συμβούλια και όχι με διορισμό από την διοίκηση
 
 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΛΗΣ
ΒΡΕ ΑΣΕΠ(ΑΚΙΑ) HΡΕΜΗΣΤΕ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΣΘΕΊ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΣHΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ.
 
 
Δανικος
Σχετικά με την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων θα ήταν σωστό να ληφθούν υπόψη κοινωνικά, οικογενειακά και οικονομικά κριτήρια. Αυτή τη στιγμή δυαλύονται οικογένειες επειδή ο δημόσιος υπάλληλος κρατείται ΟΜΗΡΟΣ του συστήματος και δεν μπορεί να μετατεθεί.Αποτέλεσμα; Προσφυγές σε πολιτικούς και πολιτικάντηδες για να «σμπρώξουν» το θέμα τους. Υπηρετώ σε άγονο νησί και δεν είμαι ούτε εκπαιδευτικός ούτε γιατρός για να παίρνω μόρια. Λογω ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΩΝ οικογενειακών προβλημάτων ζητω μετάταξη η οποία απορρίπτεται συνεχώς με διάφορες δικαιολογίες. Η κατάσταση πλέον είναι αφόρητη και τώρα στα ψυχολογικά και πρακτικά προβλήματα προστίθεται και το οικονομικό. Παρακαλώ να ληφθεί σοβαρά υπόψη αυτό το ζήτημα. Πραγματικά θα σωθούν ζωές και οικογένειες!!!
 
 
HLIAS
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!! ‘Αρθρο 4: (Ισότητα των Ελλήνων)1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου. MEPOΣ ΔEYTEPO – Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα‘Αρθρο 25: (Αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου, προστασία θεμελιωδών δικαιωμάτων) Σε ποιό επαγγελματικό κλάδο χάνει κάποιος την επαγγελαμτική του ιδιότητα μέχρι να τελσιδικίσει μια απόφαση??? Χανει την ιδιότητά του ο Συνάδελφός σας Δικηγόρος Κύριε Μανιτάκη?? χάνει την επαγγελματική του ιδιότητα ο Μηχανικός ελ.επαγγελματίας??? ο γιατρός που νομιμοποιήσατε το φαξελλάκι?? και καλά κάνατε γιατι και γω έχω δώσει απο καρδίας όταν χειρουργήθηκε επιτυχώς συγγενικό μου πρόσωπο ως πράξη μέγιστης ευγνωμοσύνης. Ξαναδιαβάστε τα άρθρα σας στην εφημερίδα Αυγή που σας θαυμάζαμε, γιατι αυτό που εκπροσωπείτε σήμερα δεν σας αντοπροσωπεύει… Σεβασμός στο Σύνταγμα, δεν είναι κουρελόχαρτο!!!
 
 
Πέτρος Αντωνίου
Κύριε/κυρία διαχειριστή/στρια,μην κόψετε το μήνυμά μου. Αναφέρω την αλήθεια όπως ακριβώς είναι και όπως ακριβώς την βιώνουμε όλοι μας. Παρακαλώ να μην κοπεί και να δημοσιευτεί ως ακριβώς έχει γιατίκάνοντας ένα tour στην ιστοσελίδα διαπίστωσα ότι «βγάζεις λεπίδι» άκοπα.