Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
thanassis
Υπάρχουν πρακτικά προβλήματα και πολύ απλά, αρκεί να θέτεις το πρόβλημα,να το αποδέχεται η πολιτεία και να θέτεις εύλογα ερωτήματα. πχ το πανεπιστήμιο Π…. διαθέτει διοικητικό προσωπικό μερικών εκατοντάδων. Πως εξηγείται ότι έχουν παρατήσει όλοι τα διδακτικά τους καθήκοντα και χάνονται εκατομμύρια εργατοώρες (όχι χιλιάδες) επειδή πρέπει όλοι να υπηρετήσουν την γραφειοκρατία εις βάρος των φοιτητών; Γιατί πρέπει ένα μέλος του διδακτικού προσωπικού να πηγαίνει στην τράπεζα ελλάδος και μια άλλη μέρα στα ταμεία της εφορίας για να καταθέσει μισό ευρώ, όταν στον χώρο του πανεπιστημίου υπάρχει τράπεζα;Γιατί τα πανεπιστήμια εν αντιθέσει με τα νοσοκομεία εξακολουθούν να προμηθεύονται 40% πάνω και όταν κάνουν διαγωνισμούς να μπαίνουν και μέσα από άσκοπη σπατάλη; Γιατί ενώ υπάρχει σχολή οικονομικών, διοίκησης επιχειρήσεων, υπάλληλοι με διδακτορικά μεταπτυχιακά δεν μπορούν να καταγράψουν το πρόβλημα και συνεχώς επικαλούνται για δυσλειτουργίες το ελεγκτικό συνέδριο- στην ουσία υπάρχει άρνηση συνεννόησης μ΄αυτό και αυτό μ΄αυτούς. Ποιοί εξυπηρετούνται απ’ αυτό το χάλι; Θα σας πω ποιοί χάνουν : οι φοιτητές και η Ελλάδα.
 
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΥΔΗΣ
ΑΡΘΡΟ 3 ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΙΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΥΕ Ή ΔΕ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΤΕ Ή ΠΕ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 76 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3584/07 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ »ΟΚΤΩ» ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΥΕ Ή ΔΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΑ 4 ΕΤΗ Ή ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΕΤΗ ΔΟΚΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ.
 
 
K.P.
Η οποιαδήποτε αξιολόγηση γίνει από εδώ και πέρα πρέπει να είναι αντικειμενική για να αποφύγουμε τις παθογένειες του παρελθόντος και της υπάρχουσας διοίκησης σε όλες τα επίπεδα. Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να γίνεται από εξωτερικό αξιολογητή ή έστω από αξιολογητές χωρίς άμεση ή έμμεση υπηρεσιακή σχέση με τον αξιολογούμενο. Αυτό πρέπει ιδιαίτερα να εφαρμοστεί σε εφορίες, νοσοκομεία και σχολεία!