Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΟΥΚΑΣ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ. ΣΩΣΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΕ ΚΑΙ ΠΕ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ,ΠΑΡ΄ΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΔΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΗΡΙΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. Π.Χ. ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
 
 
ΙΩΑΝΝΑ
ΣTO ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ( ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ )ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ Η Ο ΤΟΠΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΕΙΝΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ( ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ).ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΝ ΟΡΑΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΣΥΧΝΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΑΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!! ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΑΧΟΥΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΞΙΩΝΑΝ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΨΗΛΑ; ΑΥΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ , ΝΑ ΜΕ ΤΣΑΛΑΠΑΤΟΥΝ , ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ . ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ… ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ….
 
 
zarko
Επιπλέον πριμοδότηση για υπαλλήλους που έχουν πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και οργανισμών.Όλοι οι προϊστάμενοι πρέπει να έχουν εξειδίκευση στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και στο μάνατζμεντ.Όταν δεν γίνει αυτό που συμβαίνει στον ιδιωτικό τομέα και στο δημόσιο τομέα στις χώρες του εξωτερικού ας ξεχάσουμε και τους στόχους και τη αλλαγή στη λειτουργία του δημόσιου τομέα.
 
 
Ι. Τσίγκου
Να φροντίσετε για γιατρούς εργασίας για να σταματήσει να πεθαίνει κόσμος αβοήθητος σε γραφεία και δικαστικές αίθουσες… τα υπόλοιπα είναι για να τακτοποιηθούν κάποιοι.