Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΚΗΣ
ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ «ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ» ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ.ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:1.ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ Υ.Δ. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΝ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ.2.ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΑΡ.3 ΤΟΥ ΑΡΘΟΥ 56 ΔΙΟΤΙ:Α) ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ.ΑΣ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ.Β)ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΥΗΣΗΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΥΧΙΚΑ Κ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Δ/ΝΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ(ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ). ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΓ. ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.
 
 
Αικατερινη Κ
Στο «2.α» θεωρώ ότι ΠΡΕΠΕΙ ρητώς να αναφέρεται εάν ο γιατρός μπορεί να είναι της απόλυτης επιλογής του ασθενούς (ανεξαρτήτως δλδ εάν ΔΕΝ εργάζεται σε δημόσιο νοσοκομείο), ή εάν πρέπει οπωσδήποτε να εργάζεται σε δημόσιο νοσοκομείο, για να γίνει αποδεκτή από την υπηρεσία του υπαλλήλου η γνωμάτευση.
 
 
Θεόδωρος Λ. Βραχάτης
Αγαπητοί κύριοι! Στις πρωτόγονες κοινωνίες των θηρευτών γινόταν αρχηγός ο πιο δυνατός γιατί έπρεπε να καθοδηγεί τα μέλη των με απόλυτη επιτυχία, μιας και ο ίδιος διέθετε την απαιτούμενη σωματική δύναμη ώστε να στεφτεί από επιτυχία το εγχείρημά των. Όταν όμως η ανθρωπότητα πέρασε, με τη νεολιθική εποχή, στο κατώφλι της γεωργικής εποχής, τότε ή ίδια η κοινωνία άλλαξε και τον τρόπο επιλογής των ανθρώπων που διοικούσαν και κατεύθυναν την κοινωνική ομάδα και διάλεγαν τον πιο έμπειρο ώστε με τις γνώσεις του να οδηγήσει την κοινωνία του στην επιτυχία, που δεν ήταν άλλη από την επάρκεια της γεωργικής ή ζωικής παραγωγής και να επιβιώσει η ομάδα.Ολοκληρώνω το τριακοστό τρίτο μου έτος ως δημόσιος υπάλληλος και μπορώ να σας διαβεβαιώσω περί δυο πραγμάτων. Κατά πρώτον μην απεμπολάτε την εμπειρία από τη δημόσια διοίκηση καθότι είναι απολύτως σίγουρο ότι στο τέλος του δρόμου καραδοκεί η αποτυχία, καθότι είναι ανθρωπίνως αδύνατο μόνο μέσα από τη μελέτη ή τις οποιεσδήποτε θεωρητικές γνώσεις και τα πτυχία, ένας Προϊστάμενος ή Διευθυντής κάποιας δημόσιας μονάδας να διαχειριστεί κρίσεις. Και παντός είδους κρίσεις καθημερινώς παρουσιάζονται στο δημόσιο (Βεβαίως ομιλώ έχοντας ως παράδειγμα την εκπαίδευση απ’ όπου προέρχομαι. Και κατά δεύτερο δεν νομίζω ότι θα πείσετε τον ελληνικό λαό ότι απλώς θέλετε τη βελτίωση της δημόσιας διοίκησης με «επαγγελματίες» ή «καριερίστες» διευθυντές -διοικητές του δημοσίου, χωρίς καμιά απολύτως εμπειρία. Εκτός και στόχος είναι η επιστροφή της ελληνικής κοινωνίας στην εποχή των θηρευτών, οπότε παρακαλώ να δεχτείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας, είναι αρκούντως αξιέπαινη!!