Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΑΥΓΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ?ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ!ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?
 
 
lala
θα πρέπει να προβλεφθεί η δυνατότητα αίτησης αναρρωτικής από το πλησιέστερο συγγενικό πρόσωπο, γιατί σε περίπτωση που ο άλλος δεν είναι ικανός να γράψει (σπάσιμο χεριού) ή νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας ή δεν είναι ψυχικά υγειής πως θα ασχοληθεί με την αίτηση.
 
 
Theo
Σχολίαζω την παρ. 2α σε ότι αφορά την κάλυψη θέσεων προισταμένων Γενικών Δ/σεωνκαι που αναφέρει ότι δεν μπορεί να κριθεί υπάλληλος για θέση προισταμένου Γενικής Δ/νσης όταναπολύεται αυτοδικαίως απο την υπηρεσία σε διάστημα μικρότερο των δυο ετών απο τη συνεδρίαση του αρμόδιου οργάνου για την κρίση των θέσεων αυτών.Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει πρόβλεψη, να υποχρεώνεται αυτός που θα επιλεγεί για προϊστάμενοςΓενικής Δ/σης και απολύεται αυτοδικαίως σε διάστημα μικρότερο των δυο ετών απο τη συνεδρίαση του αρμόδιου οργάνου ώστε να παραμείνει στη θέση αυτή τουλάχιστον για δυο έτη, εφ όσον το επιθυμεί να κριθεί,αίροντας το εμπόδιο της αυτοδίκαιης απόλυσης κατα τη θετική κρίση του,εκτός της περίπτωσης που στο ανωτέρω διάστημα των δυο ετών ο υπάλληλος καταλαμβάνεται απο το 67ο έτος της ηλικίας του. Ευχαριστώ.