Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Ιωάννα
«Τα Κέντρα Αίματος (Κ.Α.) είναι υπηρεσίες αιμοδοσίας που ορίζονται με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από εισήγηση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.)». Στην παραπάνω φράση θα πρέπει να προστεθεί εκτός από την εισήγηση του Ε.ΚΕ.Α και: «μετά από εισήγηση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α) και των επιστημονικών οργάνων (Εθνική Επιτροπή Αιμοδοσίας)
 
 
ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΥΜΟΡΦΙΔΟΥ
Τα άρθρα 9 και 11 του παρόντος νομοσχεδίου αποδεικνύουν ότι θα υπάρχει αυτοτέλεια οικονομική, ξεχωριστή παρακολούθηση των λειτουργικών και οικονομικών στοιχείων, σύμφωνα με τα 4 υποσυστήματα που υπάρχουν στις προδιαγραφές του συστήματος διαχείρισης του Τομέα Ψυχικής Υγείας και το ήδη κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, ιατρικό, νοσηλευτικό, αλλά και λοιπό προσωπικό, το οποίο εδώ και χρόνια πηγαίνει την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση εκεί που πρέπει, τη στηρίζει, τη γνωρίζει, την πονάει και την αγαπάει, μαζί με τους ασθενείς – συνανθρώπους μας που τους αισθανόμαστε πλέον ως δικούς μας ανθρώπους. Τίποτα δεν τελείωσε, λοιπόν, συνάδελφοι των πρώην Ψυχιατρείων. Όλα αρχίζουν τώρα, ξανά. Μάλλον κάναμε επανεκκίνηση!
 
 
Κόκκινος Χαραλαμπος
Σχετικά με το άρθρο 13,14Σε ότι αφορά τις μονάδες μεταμόσχευσης οργάνων και την επιλογή επικουρικων ιατρών,με δεδομένο ότι δεν υπάρχει προγράμμα εξειδίκευσης στον Ελλαδικό χώρο αλλά αποτελούν ενιαίο κομμάτι της Γενικής Χειρουργικής Καθόσον μέχρι τώρα προσλαμβάνονται Γενικοί Χειρουργοι στις θέσεις επικουρικων σε μονάδες μεταμόσχευσης οργάνων παρακαλώ όπως διευκρινιστούν τα κάτωθι:1. Τι όριζετε εξειδίκευση στη μεταμόσχευση οργάνων για τους γενικούς Χειρουργους που ειδικευτηκαν στην Ελλάδα2. Τι όριζετε προϋπηρεσία στις μονάδες αυτες, για πόσο χρονικό διάστημα καθώς και εάν υπάρχει κριτήριο προτεραιότητας μεταξύ των επικουρικων σχετικά με το χρόνο (ποσοτικά) της προϋπηρεσίας3. Εάν καταργείται η προϋπηρεσία στην επαρχία που αποτελεί το ισχυρότερο κριτήριο εώς σήμερα για την επιλογή θέσεως μεταξύ των επικουρικων ιατρών. Ευχαριστώ,Κόκκινος ΧαράλαμποςΧειρουργοςΤηλ 6974861248