Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΕΛΕΝΗ
Θεωρώ οτι οι βασικές διαδικασίες πρέπει να εκκινήσουν από τώρα, για να έχουμε αποτελέσματα συντομότερα.Χωρίς φυσικά να υπάρξει «κενό» στο συγκοινωνιακό έργο.ο Ανάδοχος εξασφαλίζει την αποκλειστικότητα εκτέλεσης έργου και ταυτόχρονα -λόγω μικρού οικονομικού ενδιαφέροντος- και επιδότηση (αποζημίωση), δηλαδή όπου το οικονομικό ενδιαφέρον είναι πιο μειωμένο, προβλέπεται για τον Ανάδοχο και αποκλειστικό δικαίωμα και αποζημίωση (επιδότηση) ταυτόχρονα ,με διαφανή κριτήρια, επίσης κατόπιν δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού.Οι όροι Να γνωστοποιηθούν τουλάχιστον έναν χρόνο πριν, προκειμένου να προετοιμαστούν εγκαίρως όλοι οι φορείς, για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του ανταγωνισμού.
 
 
Μαρια Κορφιατη
Επίτέλους! Οι σταθμοί υπεραστικών μας δεν ανήκουν σε καμμία κατηγορία κατάταξης. Είναι σε κακη κατασταση.Ας προχωρήσουμε όμως. Είναι ολοι μεσα στην πόλη των Αθηνών. Επρεπε να είναι τουλάχιστον20-30 χιλ.από την είσοδο της πόλης.Η έκταση θα έπρεπε να είναι ΄πάνω από 500 στρέμματα ώστε να υπάρχουν γραφεία, αποθήκες, πλυντήρια αυτοκινήτων,εστιατόρια, επιβατών,ακόμα και χώροι συνεργείων.Γιατίόχι και κάποια ξενοδοχεία, ή χώροι αναψυχήςγια παραμονή και σίτιση σε περίπτωση ακύρωσης δρομολογίου ή καθυστέρησης άφιξης ή αναχώρησης. Να υπάρχει πρόσβαση εύκολη με ολα τα μέσα έστω και μέσω διαφορετικών μέσων Μετρο,προαστιακος, τραίνο,συγκοινωνία αστική.Δεν είναι ανάγκη να υπάρχει ένα μεσο μεταφοράς ας αλλάζουν οι επιβάτες. Χρειάζεται όμως συντονισμός και υπευθυνότητα των υπηρεσιών.Και βέβαια δεν συζητάμε για την παροχή υπηρεσιών με σύγχρονες μεθόδους για όλες τις παροχές. επίσης δεν συζητάμε για τον τομέα καθαριότητος.
 
 
Μαρια Κορφιατη
Αν πράγματι θέλουμε να επανιδρύσουμε το κρατος θα πρέπει να κάνουμε διεθνείς διαγωνισμούς με άνεση χρόνου και να ξεχάσουμε τα παλιά κόλπα της τελευταίας στιγμής λόγω πίεσης χρόνου .