Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Ιωάννης
ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ-ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ:1. ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΕ 702. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 3 ( ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΕΝΣΤΟΛΩΝ)3. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ 1/3 ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΩΣ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΜΕ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ4. ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ 3 ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΟΝΤΑΙ Π. Χ. ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
 
 
ΖΑΦΕΙΡΙΑ
ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ Η ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ: ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ, ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΟΧΙ ΣΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ; ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ( ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΥ ΝΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ) ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 42 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΘΕΩΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ 1200 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 80% ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ!!!!!!!!!!. ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ; 1ον. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. 2ον. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ – ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ -, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ, ΠΟΛΥΠΛΗΘΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΜΟΙΒΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ 1200 ΕΥΡΩ. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΠΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΜΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΤΑ 1800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΟΤΑΝ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 450 ΕΥΡΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΣΤΗΡΑ!!!!!!!!!
 
 
emm.stamatakis
ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΕΙΩΣΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩ . ΘΕΩΡΩ ΑΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ 240 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΟΙ 180 ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 60 ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ..ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ +12 ΕΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΛ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ –ΝΟΜΟ–ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΔΡΑ..ΝΟΜΟΣ ΡΟΥΛΕΤΤΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΗΘΗ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΟΙ ΑΜΙΣΘΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΝΙΣΟΝ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ—ΠΧ ΛΑΜΒΑΝΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ή ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝ ΕΚΛΕΓΩ ΔΩΡΕΑΝ.ΜΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΛΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΛΠ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ –Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ …………..ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΡΘΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ.
 
 
Πετροπούλου Β.
Θα ήταν προτιμότερο να μετακομίσουν άμεσα οι δημόσιες υπηρεσίας σε κτήρια του Δημοσίου που είναι κλειστά και ανεκμετάλλευτα. Η εξοικονόμηση χρημάτων θα ήταν μεγαλύτερη και θα γίνονταν και ένα ουσιαστικό συμμάζεμα της δημόσιας περιουσίας.
 
 
ΝΤΡΑΜΑΙΚΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΡΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΔΗΛ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΩΝ & ΠΟΛΥΤΕΚΩΝ ΓΙΑΤΙ;ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;ΑΝ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ – ΔΗΜΑΡΧΩΝ – ΝΟΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΡΟΥΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ & ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠΕΝΑΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ