Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Tζαβάρας Σωτήρης
Δεν χρειάζεται ΚΑΝΕΝΑ μίσθωμα, με τόσα κτίρια άδεια, ελεύθερα ή καταπατημένα.Αν όμως «απαιτείται», τότε να κρατιέται ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ αυτό το Μίσθωμα -απο ΟΛΟΥΣ, απο κλητήρα έως Υπουργό, σε ποσοστό επί των αποδοχών. Οι αντιδρόντες θα μπορούσαν να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ σε ένδειξη διαμαρτυρίας και να διαπρέψουν στον Ιδιωτικό Τομέα.
 
 
Λεωνίδας Στρούμπος
Συγχαρητήρια που έστω και καθυστερημένα επιτεύχθηκε η παραπάνω μείωση ενοικίων με σημαντικά ωφέλη του Κράτους.Υπάρχουν όμως και τα Ολυμπιακά ακίνητα που μετατρέπονται καθημερινά σε δημόσιες τουαλέττες και παραμένουν τελείως ανεκμετάλλευτα επί 8 χρόνια τώρα.Δεν γνωρίζω σε ποιόν φορέα ανήκουν αλλά είναι πλήρως εκμεταλλεύσιμα και μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο ώστε με πολύ μικρό κόστος να μετατραπούν σε υπηρεσίες Υπουργείων,φορέων και οργανισμών.Δεν χρειάζεται να δημιουργηθεί «φορέας» αξιοποίησης τους με τους γνωστούς όρους της δήθεν διαφάνειας και αναβλητικότητας,χρειάζεται πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα.Επρεπε να είχε γίνει από χρόνια,κάντε το τώρα που έχετε την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας του κόσμου.Κάπου πρέπει να τελειώσει το «πάρτυ» του 2004,να ωφεληθεί και ο λαός.
 
 
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Χ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο στενός και ο ευρύτερος δημόσιος τομέας έχει στην κυριότητα του πληθώρα κτηρίων, ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα. Τα κτήρια αυτά δέν εκμεταλεύονται όπως πρέπει, καθώς ενώ μπορούν να στεγάσουν υπηρεσίες του κράτους ή να ενοικιαστούν σε τρίτους παραμένουν ανεκμετάλλευτα, ενώ ταυτόχρονα πληρώνονται ενοίκια πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ προκειμένου να στεγαστούν οι υπηρεσίες του δημοσίου. Προτείνω την καταγραφή, αξιολόγηση και πλήρη εκμετάλλευση των κτηρίων του Δημοσίου με ταυτόχρονη παραδειγματική τιμωρία όσων λάμβαναν αποφάσεις για την ενοικίαση κτηρίων με καταβολή υπερβολικών μισθωμάτων.