Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΤΖΟΥΒΕΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
μπορειτε καλιστα να εχετε μισες δαπανες οταν υπουργεια κια διαφορες αλλες υπηρεσιες μετακομησουν στα κρατικα κτιρια που ειναι απλα κλιστα και δεν χρησιμοποιουντε. τοτε τα ενοικια που ολοκληρωτικα θα γιτωσουμε θα ισοδυναμει με το 40% των παγιων εξοδων το κρατους σε κτιρια. κτιρια που νικαζετε και τα εξοπλιζετε με ολα τα συγχρονα μεσα που μετεπειτα μενουν στο κτιριο σε κερδος του ιδιοκτητη.οσο αφορα το σχεδιο με τις εφορε, εν μερει σωστο. το λαθος βρισκετε ομως ακριβως οτι δεν εχουν σχεση αυτοι που αποφασιζουν το πιες θα μεταφερθουν με τις ιδιετεροτητες των εφορειων. οπως ειπε πιο πανω καπιος φιλος για τις εφορειες αγρινιου ναυπακτου.. την εφορεια της ν.φιλαδελφειας που συγχωνευετε στην εφορεια ν.ιωνιας.. προσεχτε εδω.. ειναι 100 μετρα αποσταση η μια απο την αλλη . μονο που η πρωτη εξυπηρετει φιλαδελφεια και βιομηχανιες της μεταμορφωσης και εχει ωρο για παρκινγκ η δευτερη εξυπηρετει μονο καταστηματα και δνε εχει χωρο για παρκινγκ. επρεπε να γινει το αναποδο..ψ η εφορεια της Σαλαμινας που θα μεταφερθει στην Ε’ πειραιως.. μα ποσο μυαλο ειχε αυτος ο σχεδιαστης που θα κλισει καπιος το μαγαζι του για; να παει στον πειραια να διεκπερεωσει καποια πραγματα και αν δεν προλαβει θα φαει και αλλη μια μερα οποτε θα το κλισει 2 μερες . . . ( αρχικα ηταν να παει στα μεγαρα μετα ελευσινα ) στην σαλαμινα τα μισα καταστηματα εχουν κλισει φροντιστε να κλισουν και τα υπολοιπα. ανεγκεφαλοι δημοσιοι υπαληληοι τελικα ..
 
 
Άρης
Άρθρο 03Για να γνωρίζουμε αν έχουν αξία οι παραπάνω περικοπές των πολιτικών μας, θα πρέπει πρώτα να δημοσιεύσουνε στις εφημερίδες, τις ακριβείς αμοιβές τους καθώς και όλα τους τα προνόμοια (που ασφαλώς μεταφράζονται σε χρήμα), τα οποία οι ίδιοι αυτοί ψήφισαν κάποτε για τους εαυτούς τους και το συνάφι τους. Οι πολιτικοί είναι έξυπνοι άνθρωποι και για μην το έχουν κάνει οι ίδιοι ήδη απ’τη πρώτη στιγμή, σημαίνει πως:– Πολιτεύθηκαν για να πλουτίσουν,– Θέλουν να κυβερνούν οι ίδιοι (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή) που δημιούργησαν τη σημερινή οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα και να διαχειρίζονται την Εξουσία με την ίδια Νοοτροπία. Το τελευταίο (η Νοοτροπία)είναι το πλέον Εγκληματικό. Θα μπορούσα να γράψω περισσότερα αλλά ποιοί και τι να καταλάβουν, όταν αναφέρονται στους Έλληνες και τις Ελληνίδες και τους αποκαλούν, λαό.‘Ολα τα παραπάνω αναφέρονται σε όλων των χρωμάτων τους πολιτικούς απ’ το 1974 μέχρι σήμερα.Δυστυχώς οι πλούσιοι (πολιτικοί) παίρνουν μέτρα για τους φτωχούς (πολίτες).
 
 
Χάρης Κανδηλαναύτης
Τι κι αν καταργήθηκαν τα έξοδα παράστασης; Φυσήξαμε την έρημο να κρυώσει! … Την κρίση τη βιώνουμε εμείς οι απλοί πολίτες.Θα κάνω μια νέα πρόταση. 1) Να μειωθούν οι μισθοί ΟΛΩΝ των πολιτικών, όσο μειώθηκαν – κατά μέσο όρο – οι μισθοί των δημόσιων υπαλλήλων. 2) Να κοπούν τα λογής λογής επιδόματα (συμπόσια, κίνησης κ.α.) υπουργών, βουλευτών, γραμματέων, … 3) Σε κάθε υπουργείο να υπάρχουν δύο μόνο πολιτικοί, ο Υπουργός και ο Γενικός Γραμματέας. 4) Να καταργηθούν τα πολιτικά γραφεία των Υπουργών, Υφυπουργών, Γενικών και Ειδικών Γραμματέων καθώς και των υπολοίπων πολιτικών, τα οποία χρεώνεται το δημόσιο (δεν είναι δυνατόν να έχει ο κάθε Υπουργός 50+ άτομα πολιτικό γραφείο μέσα στο Υπουργείο και να χρεώνεται το Δημόσιο). 5) Μου έρχονται τόσα πολλά ακόμα …, που θα έπρεπε να γράφω όλη μέρα. Όποιος/οι θέλει/ουν ας συμπληρώσει/ουν τη λίστα.
 
 
Ιωάννης
ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ-ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ:1. ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΕ 702. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 3 ( ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΕΝΣΤΟΛΩΝ)3. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ 1/3 ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΩΣ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΜΕ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ4. ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ 3 ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΟΝΤΑΙ Π. Χ. ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ