Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Ηλίας Γεωργόπουλος
Η περιστολή των δαπανών θεωρώ ότι πρέπει να επεκταθεί και στα προνόμια αλλά και τις αποζημιώσεις των βουλευτών.Να συμπεριληφθεί στην εξοικονόμηση δαπανών και ο προϋπολογισμός λειτουργίας της Βουλής.
 
 
Απόστολος Λ.
Έχω μια απορία:Οι 160, 170,180 η όση είναι η πλειοψηφία που αποφασίζει, οι οποίοι αποφασίζοντες είναι συγχρόνως και απλοί πολίτες,έχουν συνεργάτες, φίλους, οικογένειες και συναναστρέφονται με «ειδικούς» άραγε δεν γνωρίζουν ποιά είναι τα κατάλληλα δίκαια και απαραίτητα μέτρα τα οποία και θα αποδώσουν? Αποκλείεται να μην τα γνωρίζουν.Στα παραπάνω σχόλια που διαβάσατε εντοπίσατε κάτι παράξενο κάτι παράλογο κάτι ασύληπτο, αποκλείεται.Απλά όλα αυτά και άλλα πολλά που γωρίζετε κιεσεις κι εμείς έπρεπε ήδη να εφαρμόζονται από χρόνια. Φτάνει επί τέλους με τις διαπιστώσεις. Μας κουράσατε πολύ με αυτές, όχι αρκετα.Το ξέρετε πολύ καλά ότι ένα από τα κέραια κλειδιά είναι η φοροδιαφυγή-φοροκλοπή και δεν κάνατε τίποτα, απεντίας.
 
 
Κώστας Δημητρίου
Είναι παντελώς αυθαίρετη η μείωση με το έτσι-θέλω των μισθωμάτων.Αντί για ετσιθελική μείωση, καλύτερα είναι να υιοθετηθεί μια διαδικασία με τεκμήρια αντικειμενικότητας και ανεξαρτησίας. Θα μπορούσε να προβλέπεται δικαστική διαδικασία ατελώς για όλους τους διαδίκους, στην οποία θα γίνεται και η δια της δικαστικής οδού μείωση μισθωμάτων του δημοσίου σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.Θα πρέπει δε να προβλεφθεί και δεύτερος βαθμός (έφεση) με σύντομη προθεσμία (5 ημερών) για κλήτευση και άμεση εκδίκαση το πολύ σε δέκα (10) ημέρες από το δικαστή του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου.Σε πρώτο βαθμό αρμόδιος δικαστής ο Ειρηνοδίκης. Σε δεύτερο βαθμό το Μονομελές Πρωτοδικείο.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΤΕΛΩΣ – ΚΑΙ Η ΑΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ, ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΟΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ. Υ.Γ.: Γιατί έχει σταματήσει η δυνατότητα επιδοκιμασίας ή αποδοκιμασίας μια γνώμης;