Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Λεωνίδας Στρούμπος
Οι συντάξεις κόβονται με αναδρομική ισχύ από 1-1-2012,αλλά τα έξοδα βουλευτών από 1-9-2012 ! Τέτοια τιμιότητα ! Κόψτε τις πολλαπλές συντάξεις βουλευτών,τέως πρωθυπουργών,παρατρεχάμενων συνδικαλιστών,δημοσιογράφων κλπ,κόψτε την δυνατότητα συνταξιοδότησης με ελάχιστα χρόνια θητείας στη Βουλή αν τολμάτε,ώστε ο κόσμος να νοιώσει τη συμμετοχή σας στο χάλι της χώρας που εσείς οδηγήσατε με την καλλιέργεια των πελατειακών σχέσεων. Μη κάλύπτεστε πίσω από νομικίστικα τερτίπια αναβολής των μέτρων που αγγίζουν τις αμοιβές σας και των δικαστικών.Ο κόσμος ένοιωσε στο πετσί του και πληρώνει την ασυδοσία χρόνων,αλλά σας παρακολουθεί πολύ στενά πλέον.
 
 
ΙΩΣΗΦ
1. Ποτε επιτελους θα αρχισουν να αποδιδονται ευθύνες στον εκαστοτε διορισμενο κουμπαρο που παριστανει τον διοικητη για ότι εσφαλμένα καί παράνομα πράττει καί αποφασίζει, αλλά καί για τίς τυχόν παραλείψεις του.2.Μεχρι ποτε θα υπαρχουν συνταξιουχοι διοικητές;3.Μεχρι ποτε το καθε νοσοκομειο ξεχωριστα θα πληρωνει για την αγορα και την υποστηριξη το ιδιο πληροφοριακο συστημα απο την ιδια εταιρεια; Τι εγιναν τα Ολοκληρωμενα Πηροφοριακα Συστηματα Υγειας (ΟΠΣΥ); Ποιοι τα σαμποταρισαν;4. Ποιος ειναι ο ρολος των ΥΠΕ πρωην ΔΥΠΕ, ΠΕΣΥΠ κλπ; Ποσο κοστιζουν;
 
 
Αγγέλα Ταβιανάτου
Τα έξοδα παράστασης να μηδενιστούν και το δωρεάν αυτοκίνητο ομοίως. Να καταργηθούν αυθωρί και παραχρήμα και τα λοιπά έξοδα της Βουλής, όπως δωρεάν τηλεφωνήματα για τους Βουλευτές και ότι άλλο έξοδο προβλέπεται γι αυτούς, όπως καφέδες και κουραμπιέδες.