Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Νικος
Πρόταση. Ανάθεση έργου από το Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης με την εποπτεία του Υπουργείου Διοικητικής μεταρρύθμισης σε όλα τα πανεπιστημιακά τμημάτα Διοικητικής επιστήμης των παρακάτω:1. Ανάλυση της ελληνικής δημόσιας διοίκησης (προβλήματα και δυσλειτουργίες)με τη χρήση εργαλείων ποιοτικής και ποσοτικής έρευνας.2. Προοπτικές της ελληνικής δημόσιας διοίκησης σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον.3. Λύσεις προτάσεις (ορθολογικοποίηση, καταπολέμηση γραφειοκρατίας, συμμετοχή των πολιτών, διαφάνεια, αποτελεσματικότητα, οργάνωση.4. Υιοθέτηση ενός μοντέλου διοίκησης που θα λαμβάνει υπόψη τους Τις Ελληνικές κοινωνικο οικονομικές συνθήκες και νοοτροπίες καθώς και το ευρωαπαικό – παγκόσμιο περιβάλλον.
 
 
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
Αν δεν υπάρξει σωστος σχεδιασμός θα ναυαγήσουν όλα, θα μας πνίξουν πάλι τα δάνεια, θα γίνουν πάλι περικοπές στους μισθούς και συντάξειςαθώων ανθρώπων…. Ο πολυπόθυτος σκοπός της ανάπτυξης δεν θα επιτευχτεί.
 
 
Παύλος
Συμφωνώ με τους «προλαλήσαντες» κι επιπλέον όσον αφορά την ισότιμη μεταχείριση πολιτών για την e-στελέχωση μέσω του open.gov, μάλλον διάτρητη, με πολλά κενά μου φαίνεται. Περιορίζεται στην εκδήλωση ενδιαφέροντος και στην υποβολή υποψηφιότητας και μόνον αυτό…Από εκεί και πέρα, άγνωστη η τύχη της υποβολής…Πιστεύω θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο «follow up» / «feedback» της αίτησης προς τον ενδιαφερόμενο καθώς και συγκεκριμένα αντικειμενικά κριτήρια δημισιοποιημένης αξιολόγησης.Ευχαριστώ,
 
 
Giorgos
Η δημοκρατία στην E-στελέχωση περιορίζεται στη δυνατότητα υποβολής υποψηφιότητας.Από κει και πέρα τα είδαμε τα αποτελέσματα…κομματισμός και ξερό ψωμί.Αν θέλετε να κάνετε δημοκρατική τη διαδικασία τυποποιήστε ηλεκτρονικά τις φόρμες υποβολής με θεσμοθέτηση αντικειμενικών κριτηρίων αξιολόγησης για να γνωρίζεις άμεσα τη βαθμολογία σου και μετά βλέπουμε.