Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
Αν δεν υπάρξει σωστος σχεδιασμός θα ναυαγήσουν όλα, θα μας πνίξουν πάλι τα δάνεια, θα γίνουν πάλι περικοπές στους μισθούς και συντάξειςαθώων ανθρώπων…. Ο πολυπόθυτος σκοπός της ανάπτυξης δεν θα επιτευχτεί.
 
 
ΜΑΡΙΑ ΚΟΡ
Επέκταση του προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στα υπό συζήτηση θέματα από τα Δ.Συμβούλια των Οργανισμών , Αυστηρή ποινή στις παραχαράξεις των πρακτικών και υποχρεωτική κράτηση αυτών από ειδικό μηχανισμό που δεν επιτρέπει αλλαγές. Κανονισμοί λειτουργίας των Οργανισμών,Ανάρτηση του κανονισμού λειτουργίας (αυτή τη στιγμή οι κανονισμοί λειτουργίας των Οργανισμών καταστρατηγούνται) και έλεγχος των αποφάσεων από την Δικαστική εξουσία (διορισμός) στο Δ.Σ.Ανακοίνωση όχι μόνο των εξόδων αλλά και των εσόδων των Οργανισμών.Δημοσίευση των συμβάσεων για τα έσοδα.Καμμία συνδιαλλαγή του πολίτη με τον Δημόσιο λειτουργό προφορική ή μυστική. Ολα εγγράφως και με αυστηρές ποινές στους παρανομούντες σέ εύλογο χρονικό διάστημα . όχι μετά από 10 χρόνια.
 
 
ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥΜΠΟΥ
Συμφωνώ με Μ.Μ.Α…πολλές φορές εχετε ακυρώσει σχόλια..αλλά και οταν σχολιάζουμε τίποτα δεν λέει οτι ακούγονται οι σκέψεις μας οι προτάσεις μας..οι αλήθειες…σταματήστε να ειστε προκλητικοί….που είναι η ΔΙΑΥΓΕΙΑ..εχω κάνει ερωτήσεις για θέμα που προκαλεί..και λαμβανω email πως εχει σταλεί στον αρμόδιο ( ποιός αρμόδιος) και ο αρμόδιος λέει πως δεν ειναι αρμόδιος…σχόλειο εφημερίδας λέει:μπράβο στο κύριο Σ.Θ. που μέσα σε ενα μήνα ανέλαβε καθήκοντα 1)γενικού διευθ.της βουλής2)αντιπροεδρου της λυρικής σκηνής 3)μέλος της διοικησης της ομοσπονδίας μπάσκετ…(ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΛΆΒΕΙ ΟΛΑ?)αυτό ειναι μια απαντηση για ολα τα σχόλια ολων των διαβουλέυσεων..το δημόσιο σχολιασαμε? εδώ τι να πούμεΕΥΧΑΡΙΣΤΩ