Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
nikos krizis
Συμφωνώ και επαυξάνω, να αξιολογηθούν:1. Η επιτυχία διορισμού του υποψηφίου μέσω ΑΣΕΠ2. Το πτυχίο3. Το μεταπτυχιακό4. Το διδακτορικό5. Η γνώση ξένων γλωσσών6. Η γνώση Η/ΥΝα δοθεί επιτέλους προβάδισμα σε όσους διορίστηκαν μέσω ΑΣΕΠ και διαθέτουν προσόντα, τυπικά και ουσιαστικά!
 
 
ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΚΑΣ
Να αξιολογηθούν:1. Η επιτυχία διορισμού του υποψηφίου μέσω ΑΣΕΠ2. Το πτυχίο3. Το μεταπτυχιακό4. Το διδακτορικό5. Η γνώση ξένων γλωσσών6. Η γνώση Η/ΥΝα δοθεί επιτέλους προβάδισμα σε όσους διορίστηκαν μέσω ΑΣΕΠ και διαθέτουν προσόντα, τυπικά και ουσιαστικά!
 
 
Μαίρη
Νομίζω οτι το αν κάποιος κάνει καλά τη δουλειά του δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τον τρόπο διορισμού του. Η μία ή δύο μέρες εξέτασης από τον ΑΣΕΠ δεν καθορίζουν την ικανότητα στη δουλειά! Είναι μόνο αξιολογικός τρόπος διορισμού δεν δείχνει ένα εφ’ όρου ζωής καλό υπάλληλο! Δυστυχώς βλέπω ότι ο καθένας, αντί να τοποθετηθεί στο θέμα της αξιολόγησης και το πως πρέπει να γίνει, προτείνει την εξαίρεσή του. Αυτό λεει πολλά, δυστυχώς!Αν η αξιολόγηση δεν είναι αντικειμενική και δεν συνδέεται με τους στόχους κάθε οργανισμού, το αποτέλεσμα θα είναι να προωθούνται οι λιγότερο ικανοί και να παραγκωνίζονται αυτοί που πραγματικά κάνουν καλά τη δουλειά τους.Δυστυχώς μέχρι τώρα έχουμε δει οτι οι «ημέτεροι» προωθούνται στη χώρα μας και όλα βασίζονται σε πελατειακές σχέσεις και συμφέροντα γι αυτό και είμαστε όλοι καχύποπτοι και αρνιόμαστε να αξιολογηθούμε.