Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΠΑΝΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΕΤΥΧΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 100.000 ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΩ (2000 ΘΕΣΕΙΣ)ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ.ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΩ ΣΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΘΕΤΑ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑΣ (ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ), ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΘΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ-ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Η ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΥΧΝΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ.ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΓΝΟΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ!!! ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΑΝΕΞΟΔΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ -ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ-ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ Η ΟΙ ΑΜΕΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ. ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
 
 
san allote
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ…. ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΙΟΝ ΤΥΠΟ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ(-40) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΚΡΕΑΤΑ? Ή ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΥΠΟ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
 
 
ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ ΔΑΝΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΩΣ «ΑΡΙΣΤΕΙΟ» ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΜΟΧΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ.23 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ 7 ΣΤΟΥΣ 10 ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΔΕΤΑΙ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΣ ΣΤΡΕΣΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ,ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΕΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ, ΟΤΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ «ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ (ΣΥΓΧΩΡΉΣΤΕ ΜΕ) ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ», ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΟΣΦΙΟΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΜΑΖΙ, ΝΟΣΕΙ.ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ (ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΒΟΣΚΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ) ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ(ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ).