Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ,ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ.
 
 
Μαρα Μ.
Έγιναν δύο μεγάλοι γραπτοί διαγωνισμοί μέσω ΑΣΕΠ το 1995 και το 1998. Είναι άδικο αυτοί οι υπάλληλοι να αξιολογηθούν ξανά στις γνώσεις τους στις οποίες ήδη αξιολογήθηκαν και είναι οι μόνοι που μπήκαν αξιοκρατικά. Είναι άδικο να μπουν στο ίδιο σύστημα αξιολόγησης με όλους τους άλλους. Νομίζω ότι θα έπρεπε να προβλεφθεί κάτι διαφορετικό γι’ αυτούς.
 
 
Α. Φιλίδου
Είναι αυτονὀητο ότι θα πρέπει να γίνει διαχωρισμός μεταξύ των δημοσίων υπαλλήλων που προσλήφθηκαν με γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ από τους υπόλοιπους. Οι πρώτοι έχουν ήδη αξιολογηθει, έχουν διοριστεί σύμφωνα με τους κανόνες της αξιοκρατίας και υπηρετουν σε θέσεις σύμφωνα με τα προσόντα τους προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσία στο ελληνικό δημόσιο
 
 
ΚΑΝΕΛΛΑ
Πόσο ψύχραιμος μπορεί να είναι ένας υπάλληλος που φορτώνεται συνέχεια με δουλειά / η και με προβληματικές υποθέσεις μέχρι τελικής πτώσεως, έναντι κάποιων άλλων, που λόγω ενδουπηρεσιακών προτιμήσεων των προισταμένων του «χρεώνεται» με τα λιγότερα δυνατά καθήκοντα, με αποτέλεσμα να δαπανά περισσότερο χρόνο στα τηλέφωνα , παρά στο να διεκπεραιώνει υποθέσεις; Εν κατακλείδι, όποιος λίγα κάνει, τόσο πιο λίγα παράπονα επισύρει, τόσο πιο λίγο εκτίθεται. Ο βαθμός «έκθεσης» στο κοινό , θα μετράται από κάποιον αξιολογητή;Οι κτιριακές εγκαταστάσεις θα αξιολογούνται; Ας πούμε ο συνωστισμός σε κάποιο γραφείο 10 υπαλλήλων, ενώ σε κάποια επίλεκτα γραφεία μόνο 2 έως τριών; (Μονο το κουδούνισμα του τηλεφώνου να ακούει κανείς επί οκταώρου, φθάνει για να «προκύψει» αντιπαραγωγικός.)