Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΔΗΜΗΤΗΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ. ΟΛΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΣΕΠ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ , ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ Δ.Υ. – ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ (ΣΤΟΧΟΙ-ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΣΙΑ) ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΧ Η/Υ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ Δ.Υ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο Δ. ΤΟΜΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ.
 
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΧΤΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Ο ΕΧΩΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ!
 
 
Χρυσαυγή Παπαδοπούλου
Συμφωνώ μαζί με τον Στέλιο Παπαδάκη και προσθέτω με απορία : Πως θα γίνει η αξιολόγηση της β΄παραμέτρου (συμπεριφορά των υπαλλήλων σε σχέση με τους πολίτες….. ) σε υπαλλήλους των οποίων τα καθήκοντα ΔΕΝ έχουν σχέση με τους πολίτες π.χ.: υπάλληλοι που ασχολούνται σε θέσεις οικονομικής διαχείρισης των υπουργείων τους ή κάτι παρόμοιο και δεν έρχονται σε επαφή με κοινό. Γι αυτούς ΤΊ προβλέπεται ?