Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
AmandaMi
Ο συγκεκριμένος μαθηματικός τύπος,θα αποτελέσει πραγματικό γρίφο για τους Προισταμένους της Δημ.Διοίκησης,που ως επί το πλείστον είναι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και καλουνται να κρίνουν αποφοίτους της Ανώτατης Εκπαίδευσης.
 
 
baia
Συμφωνώ απολύτως με τον κο Τσιούνη. Είναι μία πρόταση που αξίζει να τη λάβετε υπόψη καθώς μπορεί να περιορίσει κάποια φαινόμενα παθογένειας και αναξιοκρατίας. Δε γνωρίζω αν υπάρχει καλύτερος τρόπος αλλά σίγουρα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.
 
 
παναγιωτης τσογκας
υπαρχουν κατηγοριες υπαλληλων που η αποδοση τους εχει σχεση με αλλους παραγοντες.πχ. τεχνικοι που εργαζονται σε επισκευαστικα συνεργεια μπορουν να εχουν υψηλη αποδοση εαν η υπηρεσια τους χορηγει τα καταλληλα εργαλεια και ανταλλακτικα αμεσως.Εαν αυτο δεν συμβαινει πως θα κρινονται.
 
 
Γεώργιος Ντουμας
Ο ΑΣΕΠ ήταν ο μόνος δρόμος αξιοκρατικού διορισμού μέχρι στιγμής. Προτείνω να είναι ο κύριος παράγων. Επίσης προτείνω η παροχή υπερεσίας να αξιολογείται και απο τους εξυπηρετούμενους, Ελληνες και μή. Κυτίο παραπόνων η ανοιχτή γραμμή.