Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΝΙΚΟΣ
Και κάτι που ξέχασα προηγουμένως.Όλοι ανεξαρτήτως θέσης, θα πρέπει να κρίνονται για την ατομική τους υγιεινή, τουλάχιστον, αν όχι και για την επαγγελματική τους εξωτερική εμφάνιση στον χώρο εργασίας.
 
 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ 15 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΛΗΓΩ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΟΙ KAI ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ.ΜΑΚΑΡΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΣ. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ 4 ΑΡΘΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΙΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ .
 
 
Βασίλης
Απαραίτητο το μέτρο της αξιολόγησης αλλά πρώτα πρέπει να σταματήσουν τους Δημάρχους απο το να ορίζουν με αποφάσεις τους (χωρίς κριτήρια, χωρίς υπηρεσιακό συμβούλιο)προισταμένους που αυτοί επιλέγουν. Φανταστείτε ένα δημόσιο τομέα που ο ανευ κριτηριών τοποθετημένος προιστάμενος θα πρέπει να αξιολογήσει υφιστάμενους υπαλλήλους! Σε όσους Δήμους έχουν οριστεί προιστάμενοι τμημάτων και προιστάμενοι διευθύνσεων χωρίς κρίσεις υπηρεσιακών θα πρέπει πρώτα να ανακληθούν οι αποαφάσεις τοποθέτησεις και μετά να μιλήσουμε για αξιοκρατική αξιολόγηση. Αν δεν διασφαλιστεί η καθαρότητα της αξιολόγησης τότε τα φαινόμενα κακοδιοίκησης και αναποτελεσματικότητας στον δημόσιο τομέα θα παραμείνουν αναλείωτα, όσα ΠΔ και αν θεσπιστούν