Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
tp
εχει ιδιετερη σημασια ο εργαζομενος στο δημοσιο να κρινεται οπως αυτος του ιδιωτικου τομεα. δηλαδη περα απο πτυχια και ΑΣΕΠ τι μπορει να κανει ποιο ειναι το αποτελεσμα της δουλειας του .Αυτο ενδειαφερει γιατι για αυτο πληρωνεται.
 
 
Helen
Η συμπεριφορά του υπαλλήλου θα πρέπει να είναι άκρως αρμόζουσα προς τις υπηρεσίες του κράτους προς τον πολίτη.Ιδιαιτέρως πρέπει να επισημαίνεται η θέση του υπαλλήλου προς την εργασία και να διαχωρίζεται η εργασιακή συμπεριφορά από την ιδιοσυγκρασία του καθενός.Στην εργασία δεν έχουν θέση η υπεροψία και η αγένεια πολύ περισσότερο οι υβριστικές καταστάσεις.Γι αυτό το λόγο προτείνουμε μονιμοποίηση μετά από μια 15ετία τουλάχιστον ούτως ώστε οι ΅ανυπότακτο騨 να απομακρύνονται,βεβαίως όχι με το παραμικρό αλλά μετά από αλλεπάλληλες άσχημες συμπεριφορές
 
 
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΗΣ
Πρέπει να προστεθούν επίσης τα πτυχία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά που διαθέτει ο δημόσιος υπάλληλος, η γνώση ξένης γλώσσας, η γνώση Η/Υ και φυσικά εάν ο υπάλληλος έχει διοριστεί μέσω ΑΣΕΠ!
 
 
Περάκης Ιωακείμ
Αν κατάλαβα καλά απο αυτά που διαβάζω οι πολιτικοί υπάλληλοι των υπουργείων Άμυνας, Δημοσίας Τάξεως και σε άλλα που καθήκοντα προσταμένου εκτελούν συχνά ένστολο προσωπικό, θα κρίνουν τους πολιτικούς υπαλλήλους με κριτήρια ιδωτικής επιχείρησης; Ομολογώ οτι αδυνατώ να καταλάβω ορισμένα πράγματα. Αυτοί που κρίνονται με άλλα κριτήρια (τα γνωστά, να μην επεκτείνω) θα κρίνουν ανθρωπους διορισμένους μέσω ΑΣΕΠ σαν να πρόκειται για υπάλληλους τους. Στις ιδιωτικές επιχειρήσεις τους; Διαβάστε προσεκτικά συνάδλφοι αυτά που λέει μέσα γιατί ήδη έχουν ξεφύγει από κάθε ενοια ηθικής. Για τη νομιμότητα να μην σχολιάσω.