Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
eugenia
Πέραν του ότι καλύφθηκα από τις σκέψεις των συσχολιαστών, να προσθέσω πως – σε ορισμένες τουλάχιστον περιπτώσεις – θα έπρεπε να λαμβάνεται υπόψιν η γνώμη των ενδιαφερομένων. Για παράδειγμα, ο μαθητής θα πρέπει να κρίνει τον καθηγητή του ή η συναλλασσόμενοι σε κάποιες υπηρεσίες. Βέβαια θα πρέπει να αποκλεισθεί, ίσως από το πλήθος των γνωμών, η περίπτωση να θέλει κάποιος να «θάψει το χαραμοφάη δημόσιο υπάλληλο» επειδή δεν μπορεί να γίνει και αυτός.
 
 
Χάρης Δ
Βάρος πρέπει να δωθεί όχι στα τυπικά προσόντα αλλά στην απόδοση στο αντικείμενο εργασίας βάσει κριτηρίων που θα πρέπει να είναι διαφορετικά σε κάθε Οργανισμό. Τι να το κάνω εάν έχεις περάσει απο ΑΣΕΠ με 10 μεταπτυχιακά και 10 γλώσσες αλλά είσαι τεμπέλης και αδιάφορος…
 
 
ΝΙΚΟΣ
Και κάτι που ξέχασα προηγουμένως.Όλοι ανεξαρτήτως θέσης, θα πρέπει να κρίνονται για την ατομική τους υγιεινή, τουλάχιστον, αν όχι και για την επαγγελματική τους εξωτερική εμφάνιση στον χώρο εργασίας.
 
 
Μαρία K.
Είναι αδιανόητο να θεωρείται εισηγήτρια …άμεσα προϊσταμένη,όταν δεν γνωρίζει κάν το αντικείμενο της εξειδικευμένης εργασίας μου, είναι Δ.Ε., δεν κατανόησε 2 φορές όλες κιόλες που μιλήσαμε,τί πρότεινα, διότι το εξέλαβε ως υπόδειξη για την ίδια, (την Υπηρεσιακή μου πρόταση), και απάντησε με επιθετικότητα, δεν έχει προσέλθει ουδέποτε στο χώρο που εργάζομαι,αν και πάντα ενημερώνεται για τις διεπιστημονικές συναντήσεις που απαιτούνται!ΔΕΝ αποδέχθηκε ποτέ να παραλάβει έγγράφως προτάσεις που υποβάλλω,και παράλληλα διαπιστώνω οτι δεν υπάρχουν καν στον ατομικό μου φάκελλο!.(Πρωτοκολλημένες!!!)Είναι παράλληλα ,εξαφανισμένες εκθέσεις αξιολόγησης προηγουμένων (των τωρινων προϊσταμένης και διευθύντριας μου)ετών .Εργάζομαι 25 χρόνια, στο χώρο της ψυχικής υγείας. Λίγα ..κολυβογράμματα ψυχολογίας ξέρω.Ποιός νόμος θα μου διασφαλίσει οτι θα κριθώ αντικειμενικά ,από τίς δύο κ.κ.Προϊσταμένη και Διευθύντρια?Τί να σκέφτονται άραγε μπροστά σε μιά σελίδα για να με αξιολογήσουν?
 
 
δημοτικός υπάλληλος
αυτό και αν ειναι ΑΣΤΕΙΟ…. Θα με αξιολογήσει ο προϊστάμενος μου ή ο Δήμαρχος, που ποτέ δεν έχει περάσει από την υπηρεσία μου και δεν ξέρει καν πως με λένε???? Πόσο ακόμα να ξέρει και το έργο μου σαν υπάλληλος… Ή θα με αξιολογήσει ο προϊστάμενος, που όλοι ξέρουμε τι πρεπει να είσαι για να γίνεις προϊστάμενος σε Δήμο…Τέτοια αξιολόγηση, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω!!!Για να γίνει σωστή αξιολόγηση θα πρέπει γίνει από ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ αρχή και όχι από τον τόπο που υπηρετείς!!! Διαφορετικά θα βολευτούν πάλι τα δικά τους παιδιά και θα φτάσουμε ξανά στο ίδιο σημείο…