Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν βρήκα πουθενά στο σχέδιο ΠΔ, ποιος είναι αρμόδιος για τον καθορισμό των ειδικών στόχων μέτρησης του παραγομένου έργου (παρ. (ε)).
 
 
Γεωργια
Θεωρώ ότι ο υπάλληλος πρέπει να συμμετάσχει στον καθορισμό των στόχων.ο εκάστοτε υπουργός σήμερα είναι αύριο δεν είναι και δεν ειναι δυνατό να έρχονται τα πάνω κάτω σε κάθε υπηρεσία μόνο και μόνο επειδή αλλάζει ένας υπουργός και ακολουθώς οι διευθυντές τους.Οι υπηρεσίες πρέπει επιτέλους να αποκτήσουν συνοχή και συνέχεια. αυτό είτε αρέσει είτε όχι εξασφαλίζεται από το μόνιμο προσωπικό΄. Υπάρχουν υπηρεσίες που το προσωπικο θέτει καθημερινά τους στόχους, θετει τα προβλήματα και τις λύσεις και οι ηγεσίες τους αγνοούν γιατί ακριβως δεν ενδιαφέρονται για τη συνεχεια και για τη μετα απο αυτους εποχη.!!! Πρωτα λοιπον θα πρεπει το προσωπικο να θεσει τους στοχους και μετα η διοικηση να τους ακουσει και να τους ελεγξει. Ετσι δινεται και το δικαιωμα και η ευκαιρια στον υπαλληλο να συμμετεχει ουσιαστικα στη σωστη λειτουργια του συστηματος!!!!
 
 
Αντώνης Νικολόπουλος
Η διαδικασία της δήθεν αξιολόγησης, έχει ένα παραλογισμό. Συγκεκριμένα, προβλέπεται η ετήσια αξιολόγηση του δημοσίου υπαλλήλου, κάτι που είναι παράλογο από την άποψη ότι δε μπορεί ένας δημ. υπάλληλος να κρίνεται επί σειρά ετών κατάλληλος και ικανός και ξαφνικά να κρίνεται ακατάλληλος και ανίκανος ! Αν συμβαίνει αυτό, τότε μάλλον ακατάλληλοι και ανικανοι ήταν οι αξιολογητές που τον έκριναν ικανό ή ενδεχομένως αυτοί οι αξιολογητές που τον έκριναν ως ακατάλληλο !!! Πάντως, το ίδιο πρόσωπο να γίνεται στα ξαφνικά ανίκανος…μάλλον μου φαίνεται παράλογο και παράδοξο !