Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Γ. Φλαμουρίδης
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΟΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΞΑΡΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ Κ.Α.) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΙΤΕ ΑΚΟΥΣΙΑ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ?
 
 
Αθαν. Γκιόκεζας
Στα κριτήρα αξιολόγησης θα πρέπει να συμπεριληφθούν: Τα ηθικά προσόντα: τιμιότητα, εχεμύθεια, συνέπεια κλπ. Τα φυσικά προσόντα: Υγεία, εμφάνιση κλπ. Αυτά αυτονόητα αποτελούν βασικά στοιχεία ενός καλού υπαλλήλου.
 
 
Σ. Μ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΣΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ .ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ- ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ «ΑΥΛΗ » ΓΥΡΩ ΤΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ & ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΜΗΜΑ Ή Δ/ΝΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ . ΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΜΗΜΑ .ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΡΩΤΑΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.