Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Eλένη Σταυριανουδάκη
Πρώτα να αξιολογηθούν οι άμεσοι προϊστάμενοι-αξιολογητές και μετά οι υφιστάμενοι τους. Δεν είναι νομιμοποιημένη και αξιόπιστη μια εισήγηση που θα συνοδεύει την αξιολόγηση ενός υπαλλήλου αν αυτή δεν έχει συνταχθεί από άτομο που δεν έχει αξιολογηθεί προηγουμένως. Υπάρχουν δημόσιες υπηρεσίες στις οποίες έχουν να γίνουν κρίσεις τμηματαρχών πάνω από 6-αετία, και καλούνται τώρα αυτοί που δεν έχουν αξιολογηθεί επί εξαετία να συντάξουν εισηγήσεις για όλους τους υπόλοιπους που μπορεί να γνωρίζουν περισσότερα ή να έχουν αυξημένα προσόντα.
 
 
Περάκης Ιωακείμ
Αν κατάλαβα καλά απο αυτά που διαβάζω οι πολιτικοί υπάλληλοι των υπουργείων Άμυνας, Δημοσίας Τάξεως και σε άλλα που καθήκοντα προσταμένου εκτελούν συχνά ένστολο προσωπικό, θα κρίνουν τους πολιτικούς υπαλλήλους με κριτήρια ιδωτικής επιχείρησης; Ομολογώ οτι αδυνατώ να καταλάβω ορισμένα πράγματα. Αυτοί που κρίνονται με άλλα κριτήρια (τα γνωστά, να μην επεκτείνω) θα κρίνουν ανθρωπους διορισμένους μέσω ΑΣΕΠ σαν να πρόκειται για υπάλληλους τους. Στις ιδιωτικές επιχειρήσεις τους; Διαβάστε προσεκτικά συνάδλφοι αυτά που λέει μέσα γιατί ήδη έχουν ξεφύγει από κάθε ενοια ηθικής. Για τη νομιμότητα να μην σχολιάσω.
 
 
Δήμητρα
Εγώ λείπω από την υπηρεσία μου σχεδόν 2 χρόνια με άδειες ανατροφής παιδιών. Σε αυτό το διάστημα ο προϊστάμενός μου έχει συνταξιοδοτηθεί και ο νέος δεν με έχει δει καν. Ποιός θα με κρίνει εμένα?????? Με τι κριτήρια? Δεν θα πρέπει να υπάρχει ένα εύλογο διάστημα μετά την επιστροφή μου στην υπηρεσία πριν να μπορεί κάποιος να με αξιολογήσει? Ίσως θα έπρεπε να προβλεφθεί και αυτή η περίπτωση.