Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΙΑΣ
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΚΛΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΥΤΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΧΡΟΝΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥ.
 
 
Rinetta Petridi
Δεν θα έπρεπε να αξιολογούνται το 2ο, 3ο, 4ο πτυχίο κλπ. ?Γιατί αξιολογούνται περισσότερο, μόνο το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό που έχουν 2 και 3 χρόνια σπουδές αντίστοιχα, ενώ για την απόκτηση ενός πτυχίου χρειάζονται 4 χρόνια σπουδών ?
 
 
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΥΡΟΓΛΟΥ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ο.Ε.Υ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 75% ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΕ.ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ.
 
 
Panos Liverakos
Οι διατάξεις που περιέχονται στο άρθρο 9 ανατρέπουν τη σταθερότητα του συστήματος με την αιτιολογία ότι υπάρχει η πιθανότητα να μεταβληθούν οι πολιτικές προτεραιότητες. Η μεταβολή των πολιτικών προτεραιοτήτων μπορεί να θεωρηθεί ως βέβαια, ιδιαίτερα όταν αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση ένα άλλο κόμμα. Κατά τη γνώμη μας, ενώ θεωρούμε ότι η αλλαγή πολιτικών προτεραιοτήτων είναι απόλυτα θεμιτή, δεν θεωρούμε ότι αυτή η αλλαγή πρέπει να επηρεάζει την επιχειρησιακή λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών. Αν η επιχειρησιακή λειτουργία των υπηρεσιών επάνω στην οποία βασίζεται το σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων εξαρτάται από τις εκάστοτε πολιτικές προτεραιότητες, τότε το σύστημα είναι εξαιρετικά ευάλωτο σε τροποποιήσεις και αλλαγές που το καθιστούν μη αξιόπιστο. Το περιεχόμενο του άρθρου 9 προσδίδει υπερβολική ελαστικότητα στο σύστημα με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος ακύρωσης του σε μεγάλο βαθμό από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία. Με αυτό τον τρόπο βέβαια αποτρέπεται η συνέχεια που είναι επιθυμητή για να γίνει το σύστημα αξιολόγησης αποδεκτό και σεβαστό από τους αξιολογούμενους. Αν δεν υπάρχει ένας σταθερός κοινός παρονομαστής στην αξιολόγηση των υπαλλήλων, τότε το αποτέλεσμα θα είναι η απαξίωση του συστήματος αξιολόγησης, αφού θα είναι ευάλωτο σε πολιτικές παρεμβάσεις από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία.
 
 
Μανώλης Τζουβελέκας
Η Δημόσια Διοίκηση Ολικής Ποιότητας – που αναφέρεται η Μαρία (6/4), είναι η Διοίκηση μέσω του Κοινού Πλαισίου Αξιολόγησης που αναφέρεται στο παρόν ΠΔ