Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
maria
Διαβάζοντας πολλές μέρες σχόλια για την αξιολόγηση των υπαλλήλων του δημοσίου στον τύπο καταλήγω στο συμπέρασμα και όχι μόνο εγώ ότι θα είναι το όχημα για απολύσεις.Ξαφνικά ο ΆΣΕΠ θα πέξει τον ρόλο του κριτή για απολύσεις και όχι για προσλήψεις. Οταν όμως δεν τον αποδεχτείς ως σωστό κριτή για τις προσλήψεις που έχει κάνει, πώς θα τον αποδεχτείς σωστό κριτή για τις απολύσεις; Αρα για να είναι αναβαθμισμένος ο ρόλος του, θα πρέπει να αποδεχτούμε τις προσλήψεις του.Ειδικά αυτές που γίναν με γραπτούς διαγωνισμούς.Το άλλο που δεν ακούω καθόλου είναι τα κοινωνικά κριτήρια.Αλήθεια θα είναι κοινωνικά αποδεκτό να μην τα λάβουμε καθόλου υπόψιν; Το να βρεθεί στον δρόμο (στην κυριολεξία) μητέρα πολύτεκνη -τρίτεκνη γιατί δεν έχει πτυχίο γερμανικής φιλιλογίας όπως η διπλανή συνάδελφος σε άσχετο πόστο η οποία ειναι άγαμη είναι κοινωνική αδικία.Βέβαια πιθανόν η κοινωνία να μην ενδιαφέρεται πιά για την επιβίωση του συνανθρώπου αλλά ένα ευνομούμενο κράτος θα έπρεπε να θέτει και κοινωνικά κριτήρια.Τέλος δεν ακούω καθόλου για την άποψη των πολιτών για τον υπάλληλο. Ειδικά γι αυτούς που συναλάσονται με κοινό. Ενα δελτίο βαθμολόγησης από τον κόσμο δεν θα ήταν αρνητικό στοιχείο. Έτσι ίσως βελτιωθεί και η συμπεριφορά των υπαλλήλων.
 
 
Αθανάσιος Αντωνίου
Να συνεκτιμάται η πρόταση των εξυπηρετούμενων πολιτών, η γενική ποιότητα υγείας(άδειες απουσίας για λόγους υγείας κ.λπ.), η εθελοντική υπερωριακή εργασία.
 
 
ΓΩΓΩ ΚΑΤΣΙΚΑ
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ? ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΤΟΧΩΝ» ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ?
 
 
Αθανάσιος Αντωνίου
Στο υπόψη δελτίο ο κάθε προιστάμενος να καλύπτει με ειδική αυτοκόλητη ετικέτα τα στοιχεία του εργαζόμενου ώστε να μην είναι δυνατή η εύνοια ή αδικία μέρους των εργαζομένων.
 
 
ΡΟΥΛΑ
Θα πρέπει πρώτα να αξιολογηθούν όλοι αυτοί, οι οποίοι θα κληθούν να κρίνουν και να αξιολογήσουν τους υφισταμένους τους, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε ελάχιστοι από αυτούς έχουν καταλάβει αξιοκρατικά τις θέσεις που κατέχουν. Τίποτα δεν εγγυάται την αμερόληπτη εφαρμογή της διαδικασίας αξιολόγησης!