Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΥΡΟΓΛΟΥ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ο.Ε.Υ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 75% ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΕ.ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ.
 
 
Αλέξανδρος Μπουντούρης
Χρειάζεται μεγαλύτερη ανατροφοδότηση από κάτω προς τα πάνω. Εδώ θα βοηθούσαν συντονιστικές συσκέψεις: του Γενικού Γραμματέα με τους Γενικούς Διευθυντές, προκειμένου να καταστούν οι Γενικοί Στρατηγικοί Στόχοι επιχειρησιακοί. Κατόπιν, οι Γενικοί Διευθυντές εξειδικεύουν με τους Διευθυντές τούς Επιχειρησιακούς Στόχους σε Σχέδια Δράσης, τα οποία οι τελευταίοι συζητούν με τους Τμηματάρχες. Σε κάθε επίπεδο, συνυπογράφεται συμφωνία, ώστε μα δεσμεύεται το κάθε επίπεδο και να εκλείψει η δικαιολογία της «άγνοιας».
 
 
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΟΥΚΑΚΗΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ , ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΣΗ.
 
 
Κατερίνα
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον Ξενοφώντα Τιμόλογο. Πρέπει οπωσδήποτε να προβλεφθεί ένας τρόπος επιβράβευσης για όλους εκείνους τους υπαλλήλους οι οποίοι λόγω τίτλων και εξειδικευμένων γνώσεων αναλαμβάνουν σε μόνιμη βάση να «βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά» για την υπηρεσία τους, αναλαμβάνουν πάντα εκείνοι τις δύσκολες υποθέσεις, ενώ οι υπόλοιποι διεκπεραιώνουν τα τετριμμένα, τα απλά και εύκολα, γιατί «δεν ξέρουν, δεν μπορούν». Διαφορετικά, οι «διεκπεραιωτές» θα συνεχίσουν να είναι «διεκπεραιωτές» και οι ικανοί υπάλληλοι με εξειδικευμένες γνώσεις θα χάσουν κάθε κίνητρο να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες.