Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Θόδωρος Θεοδωρόπουλος
Πέρα από τη γενική αναφορά της ορθολογικής διαχείρισης πόρων καλό είναι να κάνετε και σαφή αναφορά στο κόστος. Ένα τμήμα μπορεί να έχει τα ίδια αποτελέσματα με κάποιο άλλο, αλλά με το μισό κόστος. Και οι δύο πιστεύουν πως έχουν κάνει ορθολογική διαχείριση πόρων, αλλά ο ένας από τους δύο τα έχει καταφέρει καλύτερα.
 
 
Ιορδάνης
Το προτεινόμενο συστημα αξιολόγησης δυστυχώς δεν θα συνεισφερει σε τίποτα στην απαλλαγή μας από το διεφθαρμένο και πελατειακό σύστημα που ισχύει σήμερα. Αντι να θεσμοθετείται ένας ανεξάρτητος από τις γνωστές κομματικές και πελατειακές επιρροές φορέας αξιολόγησης, καλούνται και πάλι οι «προιστάμενοι» να εισηγηθούν και στην ουσία να αξιολογήσουν τους συνηθως ανταγωνιστές τους και συχνά σε αντίπαλο πολιτικό στρατόπεδο υφισταμένους τους. Μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για την έλλειψη αντικειμενικότητας του νέου συστήματος.Προτείνω επίσης οι υπάλληλοι της ιδιας οργανικής μοναδας να αξιολογούν αλληλους και τους προισταμενους τους και αυτό να λαμβάνεται υποψη σαν σταθμισμενος συντελεστης στην τελικη βαθμολογια του υπαλληλου. Επειδη ολοι θα αξιολογουν ολους, αυτο θα συνεισφερει στην αντικειμενικοτητα της αξιολογησης και στην εξομαλυνση τυχον ακραίων υποκειμενικών βαθμολογιων.
 
 
Γ. Χιώτης
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΦΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΩΣ «ΟΙΩΝΟΙ ΕΧΘΡΟ»? ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ