Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ μια αρχη να μπει ενα εργαλειο ενισχυσης της αποδοσηςτων ΔΥ ,με στοχο την βελτιωση της παραγωγικοτητας τους ,αλλα πρεπεινα διασφαλισθει οτι οι ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ -ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ,θα κανουν σωστα την δουλεια τους και δεν θα βγαζουν τους παντες αριστους,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ…ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠ ΟΨΗ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ,μεσω ερωτηματολογιου, το διαδυκτιο βοηθα σε αυτο ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΚΑΚΗΑΠΟΔΟΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ αντικτυπο στην αποδοση και βαθμολογηση τουπροισταμενου.
 
 
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Τό θέμα είναι εάν ο αξιολογητής είναι ο κατάλληλος και διαθέτει προσόντα (γνώσεις και ήθος) ιδανικα γιά την σημερινη εποχή. Εγώ ,παλιάς εποχής έχω ιδανικό, την αξιοκρατία , για τούτο και διαθέτω ένα πλούσιο πραγματικό φάκκελο γνώσεων και εμπειριών , οι οποίες λείπουν από τους μονόχνωτους μονιμάδες του Δημοσίου.Ο προϊστάμμενός μου έχει την αρχή ΄΄ εκ τής εξουσίας απονέμοται τα προνόμια ΄΄ και αυτό εφαρμόζεται. Μέ ποίο άραγε ΠΔ θα συναντηθούμε και θα απεικονιστει η πραγματικότητα!!!! Μέχρι στιγμής έχω ακυρώσειστό εφετείο, 3 εκθέσεις αξιολόγησης έλεος πιά!!!!
 
 
Σοφία Φράγκου
Συμφωνώ με τον κ. Λομβαρδέα. Μήπως αντί να λέμε ο καθένας ό,τι θέλουμε και ό,τι μας βολεύει, θα ‘πρεπε να δεχθούμε την «πεπατημένη» που ακολουθείται σε οργανωμένες κοινωνίες, όπου έχουν δοκιμαστεί οι μέθοδοι και οι τακτικές, έχουν τηρηθεί τα μέτρα και εξασφαλίστηκαν όλες οι παράμετροι ώστε να αποφευχθούν «αγκάθια» και αστοχίες; Ας αρχίσουμε κάποτε να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να κάνουν κάποιοι τη δουλειά τους αντί να τους σταματάμε και να τους δίνουμε άλοθι για να μην κάνουν τίποτα. Όσοι θα εμπλέκονται σε τέτοιες διαδικασίες θα έχουν την τεχνογνωσία απαραίτητα αλλά ΚΑΙ οι ίδιοι έλεγχο από άλλους αρμόδιους φορείς ΚΑΙ το βαθμό ευθύνης που τους αναλογεί.